Billink app.
Billink app.
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en win je aankoopbedrag terug
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Contact
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Ik wil meer weten over billink

 • Wat is Billink?

  Billink is een flexibele betaaloplossing voor online retailbedrijven. Met Billink kunnen klanten ervoor kiezen om bestellingen pas na ontvangst te betalen, terwijl Billink het volledige betaalrisico overneemt, van facturatie tot incasso. Billink is volledig servicegericht en werkt continu aan nieuwe innovaties, betrouwbaarheid en gemak, zowel voor (zakelijke) klanten als consumenten. Door onze scherpe prijsstelling en servicegerichtheid, is Billink een van de meest aantrekkelijke aanbieders van achteraf betalen in Nederland.

 • Hoe werkt Billink?

  Wanneer een consument kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, worden er persoonsgegevens ingevoerd. Billink screent deze gegevens in real-time om te controleren of de consument voldoet aan de voorwaarden om met Billink te betalen. Wanneer de consument voldoet aan de voorwaarden, wordt de bestelling afgerond. Billink stuurt een factuur per e-mail, die binnen veertien dagen betaalt moet worden. Als consument geen toestemming krijgt om achteraf te betalen met Billink, dan vragen wij de consument om een andere betaalmethode te gebruiken.

 • Wat is het voordeel om achteraf betalen aan te bieden?

  Wanneer je achteraf betalen aanbiedt in de check-out van jouw webshop, geef je de consument extra redenen om te bestellen. Er wordt een betrouwbare betaaloplossing geboden, de consument kan immers eerst de bestelde producten zien voordat de betaling wordt uitgevoerd. Daarnaast zou kunnen dat een consument een bestelling wilt plaatsen, maar geen kaartlezer of creditcard bij de hand heeft. Het kan voorkomen dat de maand iets langer is dan het salaris, terwijl de consument het product direct nodig heeft. De mogelijkheid tot achteraf betalen haalt eventuele drempels weg voor de klant en kan meer omzet genereren. De bestelling kan nu wel geplaatst worden, in plaats van dat er tot een ander moment gewacht wordt.

 • Kunnen zakelijke klanten ook achteraf betalen met Billink?

  Zeker, Billink achteraf betalen is zowel B2C als B2B aan te bieden. Voor zakelijke bestellingen is het limiet maximaal €10.000,-.

 • Welke plug-ins en integraties biedt Billink aan?

  Op de pagina “integraties en toepassingen” zijn alle platformen te vinden waarmee Billink gekoppeld kan worden. Staat jouw plug-in er niet bij? Neem contact met ons op! Je kunt een e-mail sturen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 010-4141473.

  • webshop keurmerk officeel partner