Billink app.
Billink app.
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Contact
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: Thee kopen? Online thee bestellen doet u bij de Theebaron!

Zoek niet verder! Bij De Theebaron bent u aan het juiste adres. De Theebaron is een thee webshop gespecialiseerd in losse thee zoals zwarte thee, groene thee, witte thee, Chinese thee en Oolong thee. Maar De Theebaron is er ook voor uw thee accesoires zoals waterkokers, theeblikken, theezeefjes, theefilters en theetipjes.

Hoe werkt De Theebaron?

Het menu van de website is overzichtelijk georganiseerd. Via het hoofdmenu kunt u precies vinden wat u zoekt. Of dat nu losse thee, theebloemen of waterkokers zijn (onder ‘toebehoren’). Per thee artikel ziet u vervolgens een afbeelding, een stukje tekst en de prijs van het item. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u altijd contact met De Theebaron opnemen.

Thee koopt u bij De Theebaron

De Theebaron staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De Theebaron voldoet aan hét Webshop Keurmerk. Daarnaast ziet u onderaan de pagina een cijfer wat klanten aan De Theebaron geven op basis van hen ervaringen (wit-blauwe widget van klantenscores.nl). De Theebaron heeft een aantal belangrijke voordelen voor u zoals snelle levering, altijd een scherpe prijs, verse producten en gratis verzending vanaf € 35.

Meer weten over thee?

De missie van De Theebaron is niet om zoveel mogelijk thee te verkopen. Maar vooral ook om de mensen de voordelen van thee in te laten zien. En het verhaal achter de verschillende soorten thee zoals Matcha Thee en Oolong Thee. Dat doen we door middel van een theeblog.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner