Billink app.
Billink app.
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Contact
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: Obbink

Radio Obbink BV is opgericht door Gerrit Obbink in 1934, hij verkocht radio’s met de bakfiets. In de loop der tijd is er flink uitgebreid. Inmiddels zijn er 7 winkels in . 75 jaar na oprichting is er besloten om alle service- en ondersteunende diensten onder één dak samen te brengen, zo is in 2009 het Obbink Service Center in Lichtenvoorde in gebruik genomen. Service staat bij ons op 1 daarom staan al onze 150+ werknemers dagelijks voor je klaar!

In onze winkels vind je alles op het gebied van witgoed, televisies, audio, huishoudapparatuur en persoonlijke verzorging. Je kunt hier altijd terecht voor advies en vragen. Samen kijken we welk product het best bij je past. Na aankoop kijken we samen of het product eventueel bij je thuisbezorgd en geïnstalleerd moet worden. Als dat niet nodig is, kun je het product meteen meenemen of zelf afhalen bij het Service Center. Ook na de verkoop kun je altijd in één van de winkels terecht.

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar voor het maken van service-afspraken en voor vragen. Kunnen wij jouw vraag niet beantwoorden? Dan brengen wij je in contact met een product-specialist.

Service is erg belangrijk voor ons. Als je een storing hebt aan een elektrisch apparaat, kun je gebruik maken van de expertise van onze technische dienst. Wij zijn geautoriseerd voor o.a. AEG, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, Samsung, Whirlpool en Zanussi. Dit betekent dat onze monteurs reparaties mogen en kunnen uitvoeren en indien van toepassing garanties claimen. Hierdoor hoeft jouw apparaat niet opgestuurd te worden naar de fabrikant, waardoor je weer snel gebruik kan maken van jouw apparaat.

Heb je een storing met een bijvoorbeeld een wasmachine? Bel dan de klantenservice, zij zorgen ervoor dat er een monteur langskomt. Kleine apparaten kun je ook afgeven bij één van onze winkels, zij zorgen ervoor dat het product op het service center komt, gerepareerd wordt en dat het apparaat binnen enkele dagen weer op te halen is in de winkel.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner