Billink app.
Billink app.
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en win je aankoopbedrag terug
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Contact
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: De Vrolijke Engel.

Voor “Hemelse” geschenken met een vleugje “Mysterie”

De Vrolijke Engel is een webshop in cadeau artikelen op het gebied van Engelen en spirituele lifestyle. De Vrolijke Engel heeft een uitgebreid assortiment Engelen gerelateerde artikelen zoals beelden en beeldjes van engelen en sleutelhangers maar daarnaast ook heel veel op het gebied van spirituele lifestyle.
U kunt hier online allerlei artikelen en cadeaus vinden voor uzelf of voor anderen in verschillende prijsklassen, van kleine zorgenpoppetjes en Christoffel artikelen tot sieraden zoals gouden en zilveren Akaija’s.
Ook aan de verzamelaars is gedacht. Zo hebben we bijvoorbeeld een zeer uitgebreid assortiment beeldjes van Willow Tree en Jim Shore.

In 2018 hebben we de categorie Troost en herdenking flink uitgebreid, onder andere met ashangers en herinneringhouders. In 2019 hebben we weer grote engelenbeelden aan het assortiment toegevoegd.

Mooie cadeaus online kopen voor huwelijk, valentijn, moederdag, vaderdag, kerst, sinterklaas enzovoort? Of juist lieve kleine cadeautjes onder de 5 euro? U bent hier aan het juiste adres.
Geen tijd om in te pakken? Wij maken van uw bestelling een mooi cadeau!

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner