Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Verbrauch Geschäft
Verbrauch Geschäft
Shopseite Aktionen Kundenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: De mooiste merken uit Nederland verkrijgbaar bij brandsofjewels.nl

D A M E S C O L L E C T I E

Wij verkopen onder andere de welbekende duurzame en groene merken, Heaven Eleven en Chique 925 sterling zilver fijn. Heaven Eleven is de trendy Ibiza stijl is onderverdeeld in twee collecties Heaven Eleven TRENDS gebaseerd op de trends van nu Boho Ibiza stijl. Heaven Eleven ORIGINALS is gebasseerd op Tibet, echt 925 zilveren buddha’s en het verhaal achter de kettingen. Zeer unieke stuks alles met de hand gemaakt door artiesten en in Nederland verwerkt en geregen tot een prachtig design. Elke ketting is uniek en elk onderdeel zit weer een verhaal achter. De dames armbanden van Chique 925 heeft een collectie gebaseerd op sterling 925 zilver, echt zilver zeer fijne armbanden, ringen, kettingen, enkelbandjes en oorbellen voor de vrouw van nu.

H E R E N C O L L E C T I E

De stoere sieradenlijn van IbizaMen en Heaven Eleven Men voor is nu vrij populair, trendy en hip voor stoere mannen. Wij werken alleen met natuurlijke en duurzame materialen met de handgemaakt in Nederland zodat je weet dat je armband onder eerlijke omstandigheden voor je geregen is. Voor alle merken duurzaam en groen hebben wij een opmaat service dat houdt in dat wij voor iedere pols een heren armband kunnen leveren en precies opmaat. Alle kettingen zijn in verschillende lengtes te bestellen en mocht je lengte er niet bij zitten kan je ons contacten. De robuuste en stoere heren armbanden zijn van staal of echt zilver 925 blijft altijd mooi. Zie ook de kinderlijn voor jongens, hoe leuk vader en zoon dezelfde armband.

M E I S J E S C O L L E C T I E

Voor de meiden hebben we armbanden, kettingen en enkelbandjes van de volgende duurzame en groene merken, Heaven Eleven en het nieuwe merk Girlz-AMSTERDAM. De meeste sieraden voor kinderen zijn van staal of 925 sterling zilver materialen zodat ze goed bestand zijn tegen het dagelijks gebruik. Niet verkleuren of snel beschadigen. De collectie is voor meiden vanaf 4 jaar. Zo hebben we dit jaar ook schattige armbanden en enkelbandjes van echt 925 zilver die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Hoe leuk moeder en dochter hetzelfde sieraad. Voor alle merken hebben wij een opmaat service dat houdt in dat wij voor iedere pols een armband kunnen leveren en precies opmaat. Zie Opmaat service hoe je dit het beste kan meten.

J O N G E N S C O L L E C T I E

IbizaMen KIDS voor stoere jongens vanaf 4 jaar, stoere vintage leren armbanden of houten/natuurstenen kralenarmbanden of leren veter kettingen met een echte haaientand. Hoe leuk vader en zoon dezelfde armband, deze zijn in verschillende maten te bestellen. Wij werken alleen met natuurlijke en duurzame materialen met de handgemaakt in Nederland zodat je weet dat je armband onder eerlijke omstandigheden voor je geregen is. Voor alle merken hebben wij een opmaat service dat houdt in dat wij voor iedere pols een armband kunnen leveren en precies opmaat. Zie Opmaat service hoe je dit het beste kan meten.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner