Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Verbrauch Geschäft
Verbrauch Geschäft
Shopseite Aktionen Kundenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: De Olieconcurrent

Sinds het ontstaan van ons bedrijf in 2013 te Hardenberg is ons streven om het grootste assortiment te verkrijgen met doelstelling hierin de goedkoopste internet aanbieder te zijn op het gebied van olie en aanverwante producten en uiteraard met allerbeste service en gemak die u verwacht . Als speler op de markt in de wereld van de olie zijn wij toonaangevend door vele merken olie tegen concurrerende prijzen te verkopen!

Doordat wij nagenoeg alle producten standaard in voorraad hebben kunnen wij garanderen dat 99,2% van de bestellingen direct de volgende dag thuis worden geleverd. Ondanks ons grote magazijn kan het voorkomen dat een olie niet op voorraad is of helaas net uitverkocht blijkt, mocht dit onverhoopt blijken dan is gezien onze dagelijkse aanvoer van alle soorten olie en producten dit zeer snel verholpen en zal uw bestelling dan ook zeer snel geleverd worden.

Inmiddels hebben wij al vele orders verwerkt, en worden we onafhankelijk beoordeeld door onze klanten. Van de meer dan 2400 beoordelingen tot dusver scoren wij gemiddeld een 9.2.Wij scoren voornamelijk hoog op onze snelle levering en voordelige prijzen!

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner