Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Verbrauch Geschäft
Verbrauch Geschäft
Shopseite Aktionen Kundenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: VDSTEENXXL

Even voorstellen, wij hebben een grote winkel in Valkenswaard waar we klimmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding, werkschoenen en alles op het gebied van netten, touwen, zeilen en doeken verkopen. Voor iedereen die liever vanuit hun luie stoel winkelt of die niet in de gelegenheid is om onze winkel te bezoeken hebben wij onze artikelen in ook in onze webshop te koop staan. Indien u vragen hebt of een offerte aan wil vragen zijn wij natuurlijk graag bereid om u op onze chat, per telefoon of e-mail van dienst te zijn.

VDSTEENXXL wil er graag voor zorgen dat u veilig kunt werken!! Uw veiligheid is al belangrijk bij huis-, tuin- en keukenklussen. Op het werk, of u nu in de bomen, de industrie, op de bouw of in een magazijn werkt, telt de veiligheid nog zwaarder. Volgens de wet moet een werkgever er daarom voor zorgen dat zijn personeel op een veilige en verantwoorde manier kan werken.

VDSTEENXXL is gespecialiseerd in het leveren van een omvangrijk assortiment steigers van ASC, Solide en Little Jumbo (rolsteigers, kamersteigers en gevelsteigers), ladders, trappen (dubbele-, bordes- en diverse specifieke beroepstrappen), aanhangers, dak- en randbeveiliging en overige klimmaterialen.

VDSTEENXXL kan bijna alle soorten zeilen, doeken, netten, touwen en bevestigingsmaterialen op standaard maten leveren. Maar ook op maat maken is voor ons geen probleem. Wij leveren materialen voor de bouw- en industrie, tuin en agro maar ook voor sport, spel en recreatie. We leveren producten van hoge kwaliteit voor zeer scherpe prijzen.

VDSTEENXXL schrijft SERVICE nog met hoofdletters. Dus als u advies wil of vragen hebt horen wij het graag!

Wij wensen u, op welke manier dan ook, veel winkelplezier.

Marco van der Steen
Jolijn Sol
Joyce van der Steen

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner