Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Verbrauch Geschäft
Verbrauch Geschäft
Preise Kontakt
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Billink uitgeroepen tot best beoordeelde betaalmethode van Nederland.

29 apr 2021 | nieuws | 1 min leestijd

Wij vieren feest! In de zestiende editie van Emerce100 krijgt Billink 5,50 sterren, waarmee wij de nummer één positie hebben behaald in de categorie payment methods.

 

Met stip op één in de Emerce100

Frank Waagmeester, CEO bij Billink, is natuurlijk erg trots op deze benoeming:

“Met ons geweldige team hebben we de afgelopen jaren keihard gewerkt om ons product op technisch, financieel en operationeel vlak verder te professionaliseren. Daarbij hebben we de input van onze klanten en partners altijd centraal gesteld. Dit heeft geresulteerd in een flinke aanwas van nieuwe partners en een exponentiële groei in het aantal actieve consumenten. Daarnaast heeft de interne focus op blije klanten tot de hoogste score in klanttevredenheid gezorgd en wordt dit nu ook in de Emerce100 bevestigd. Hier ben ik heel trots op!”

De Emerce100 is een jaarlijks imago onderzoek van Emerce in samenwerking met Motivaction. Tijdens dit onderzoek worden alle bedrijven binnen de e-commerce beoordeeld door experts uit dit vakgebied op de criteria betrouwbaarheid, flexibiliteit, prijs-kwaliteitverhouding en kennis van de markt. Vervolgens worden de resultaten gewogen en worden bedrijven binnen verschillende categorieën ten opzichte van elkaar gerankt.

 

Eerst zien, dan betalen

Dat is waar Billink ook vandaag nog voor staat. Door achteraf betalen makkelijk te maken blijven wij zorgen voor blije klanten.

Daniëlle Bol, CCO bij Billink: “Onze focus op de optimale klantbeleving is niet alleen een mooi verhaal maar komt ook écht terug in al onze processen. Alles wat we doen willen we als beste doen en die feedback krijgen we terug van onze klanten. Zij waarderen het gemak van onze systemen en het goede contact met de collega’s. Wij willen dan ook echt een verlengde van de klant zijn.”

Zo vervullen wij onze belofte om het beste achteraf betaalproduct van Nederland te zijn!

 

Billink maakt achteraf betalen toegankelijk voor heel Nederland

Voor de komende jaren hebben wij grootse plannen om de beste te blijven en daarnaast te groeien tot de populairste achteraf betaalmethode van Nederland. Een flinke stap in die richting is met de nummer één positie in de Emerce100 zeker gezet. Vanaf vandaag wordt ook onze nieuwe merk identiteit gelanceerd. Dezelfde betrouwbare service, maar wel in een nieuw jasje. Daarnaast werken we op korte en lange termijn aan een nieuwe strategie, marketingcampagnes en blijven we ons product technisch verder ontwikkelen.

Deel dit artikel op:

Ook Billink in je checkout?

Bereken je tarief

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

Blog Durlinger

Durlinger: de schoenenverkoper van het zuiden

Blog Lampgigant

Lampgigant: Dé online verlichtingsspecialist

Untitled design-High-Quality

Identificatie via de vertrouwde omgeving van je bank.

Meer weten?

Tarieven Calculator

Vul onze tarievencalculator in en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden! Naar Tarieven Calculator>

Integrationen

Billink heeft voor vrijwel ieder platform of omgeving een integratiemogelijkheid. Naar integraties>

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je een super scherpe offerte. Offerte aanvragen>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner