Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Verbrauch Geschäft
Verbrauch Geschäft
Preise Kontakt
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Bescherming bij failliete webshop.

10 jul 2019 | blog | 2 min leestijd

Met achteraf betalen loop je geen risico!

 

De laatste paar jaar is het schering en inslag, webshops die failliet gaan. Het lijkt af en toe wel of de ene na de andere webwinkel omvalt, met duizenden per jaar. Het betreft niet altijd kleinere webshops, denk aan de faillissementen van V&D, Miss Etam, Schoenenreus, MS Mode en Kijkshop.

Dit jaar zijn er ook een aantal grote webwinkels failliet gegaan, zoals Intertoys, CoolCat, Sissy Boy en Op=Op Voordeelshop. Deze week werd bekend dat ook Koopjedeal en Pabo.nl faillissement hebben aangevraagd. Met veel gedupeerde klanten als gevolg.

 

Wij voorkomen dat jij de sjaak wordt!

Heb je besteld bij en al betaald via iDEAL aan een failliete webshop en wacht je op de levering? Dan ben je de pineut. Op het moment dat een bedrijf failliet gaat worden er geen leveringen meer gedaan en wordt het bijna onmogelijk om je geld terug te krijgen. Je kunt altijd een vordering indienen bij de curator, maar je staat achteraan in de rij.

Het is dus verstandig om bij een online aankoop te kiezen om achteraf te betalen. Bijvoorbeeld met de achteraf betaalmethode van Billink. Wij voorkomen dat jij de sjaak wordt! Plaats je een bestelling bij een webshop en kies je om achteraf te betalen met Billink, dan heb je automatisch recht op de Billink-Schutz. Andere achteraf betaalmethodes, zoals AfterPay en Klarna, bieden een soortgelijke bescherming. Je ontvangt eerst je bestelling en betaalt pas als je er tevreden mee bent. Mocht je geen contact kunnen leggen met de webshop, dan is een belletje of mailtje naar Billink genoeg. Wij zoeken voor je uit wat er precies aan de hand is. In de tussentijd betaal je natuurlijk niets. Kies voor zekerheid en betaal achteraf met Billink.

Ook Billink in je checkout?

Bereken je tarief

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

Untitled design-High-Quality

identificatie via de vertrouwde omgeving van je bank

Blog Lampgigant

Lampgigant: Dé online verlichtingsspecialist

Blog WannaHaves Fashion

Het succesverhaal van WannaHaves Fashion

 

Meer weten?

Tarieven Calculator

Vul onze tarievencalculator in en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden! Naar Tarieven Calculator>

Integrationen

Billink heeft voor vrijwel ieder platform of omgeving een integratiemogelijkheid. Naar integraties>

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je een super scherpe offerte. Offerte aanvragen>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner