Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Verbrauch Geschäft
Verbrauch Geschäft
Preise Kontakt
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Veilig en verantwoord achteraf betalen.

31 aug 2020 | blog | 3 min leestijd

Vijf redenen om te kiezen voor achteraf betalen met Billink

Webshops schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Je kunt vrijwel alles vanuit je luie stoel bestellen en thuis laten bezorgen. Super makkelijk, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Krijg je wel geleverd wat je hebt besteld bij die webshop waar je nog niet bekend mee was? Met achteraf betalen van Billink weet je zeker dat je 100% veilig online shopt. In dit artikel leggen wij uit waarom achteraf betalen met Billink zo handig is!

 

1.      Eerst zien, dan betalen

Niet alles wat je ziet is wat het lijkt. Soms wil je een kledingstuk gewoon eerst even passen, het materiaal voelen of de kwaliteit van een product testen. Wanneer je online shopt is dit toch lastiger, en dat terwijl shoppen vanuit je luie stoel ook weer erg fijn is! Als je al hebt betaald voor je aankoop en je besluit producten terug te sturen, dan moet je soms wel langer dan een maand wachten tot de webshop het geld terugstort. Dit proces omdraaien is toch een stuk fijner? Billink begrijpt dat en hanteert daarom het motto “eerst zien, dan betalen”. Jij hebt je product eerst in huis en pas wanneer je tevreden bent betaal je de factuur.

 

2.      Aankoopbescherming

Een webshop beginnen is tegenwoordig niet heel lastig meer. Dit brengt dus ook risico’s met zich mee, zoals het risico dat je in zee gaat met een malafide webshop. Billink screent de webshops waar we zaken mee doen, zodat je zeker weet dat je bij een betrouwbare partij winkelt. Gaat er toch iets niet zoals gehoopt? Dan is er gelukkig de Billink-Schutz, waarmee wij er voor zorgen dat bij nalatigheid van de webshop jij niet met de problemen zit. Levert de webshop bijvoorbeeld niet (op tijd)? Dan pauzeren wij je factuur. Wordt er nog steeds niet geleverd of is er iets mis gegaan met de levering? Dan zoeken wij dit tot op de bodem voor je uit. Op die manier ben jij er van verzekerd dat je pas hoeft te betalen wanneer je jouw producten in huis hebt én tevreden bent!

 

3.      Shoppen in de Billink winkelstraat

De webshops waar je met Billink achteraf kunt betalen zijn van alle markten thuis! Of je nu zoekt naar een fashionable item, een leuke accessoire of een nieuw tuinmeubel: in de winkelstraat van Billink vind je altijd wel een webshop die verkoopt wat jij zoekt. De webshops zijn overzichtelijk ingedeeld per categorie en makkelijk te navigeren met de zoekfunctie.

 

4.      Overzicht in de Billink app

Handig! In de Billink app heb je duidelijk overzicht in jouw facturen en kun je, overal en op ieder moment, je factuur betalen. De Billink app is te downloaden voor iOS en Android. Wanneer je je factuur betaalt, doe je dit gemakkelijk en veilig met iDEAL.

 

5.      Achteraf betalen voor zoveel mogelijk mensen

Billink streeft er naar om achteraf betalen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Om dit te realiseren werkt Billink met geavanceerde technologieën. Zo hebben wij onlangs iDIN als verificatiemethode geïntegreerd. Zo blijft achteraf betalen leuk, veilig en verantwoord. Alles over iDIN en hoe dit werkt lees je in onze vorige blog.

 

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over achteraf betalen met Billink? Wij staan voor je klaar via [email protected].

Ook Billink in je checkout?

Bereken je tarief

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

Blog Durlinger

Durlinger: de schoenenverkoper van het zuiden

Blog Lampgigant

Lampgigant: Dé online verlichtingsspecialist

Blog WannaHaves Fashion

Het succesverhaal van WannaHaves Fashion

 

Meer weten?

Tarieven Calculator

Vul onze tarievencalculator in en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden! Naar Tarieven Calculator>

Integrationen

Billink heeft voor vrijwel ieder platform of omgeving een integratiemogelijkheid. Naar integraties>

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je een super scherpe offerte. Offerte aanvragen>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner