Billink app.
Billink app.
Buy now, Pay later!
Consumer Business
Consumer Business
Pricing Contact
Keep all your purchases in one place with 'My Billink app'.

Achteraf betalen voor consumenten.

Increase-conversion

Acceptatie 

Consumenten weten direct of ze in staat zijn om achteraf te betalen via Billink in jouw shop. Billink checkt real-time de data van de consument, waarbij slimme algoritmes ervoor zorgen dat jouw klant een bestelling plaatst die binnen zijn of haar bestedingslimiet past. Billink haalt tot wel 90% acceptatie, waarbij afgewezen klanten uiteraard altijd via een andere betaalmethode kunnen afrekenen.

Tailored

Customer Journey Workflows

In de afgelopen jaren hebben we een revolutie kunnen ervaren in de betaalwereld. Als Buy Now Pay Later (BNPL) betaalmethode creëert Billink voor jouw klanten een naadloze betaalervaring welke (indien gewenst) volledig op maat gemaakt kan worden. Daarnaast innoveert Billink door haar peilen te richten op nieuwe toepassingen voor BNPL zoals In-store payments en In-app payments.

Great-customer-service

Contact

Billink is in 2020 en 2021 beoordeeld als de beste betaalmethode van Nederland. Dat zijn we natuurlijk niet zomaar geworden. Met een dagelijkse focus op de klantervaring- en beleving slaagt Billink er elke keer opnieuw in om haar gebruikers blij en tevreden achter te laten. Billink wordt door haar gebruikers met een 4,8 beoordeeld op TrustPilot en met een 4,4-sterren beoordeling op Google.

Fast-payout-to-our-clients

De Billink App

Met de release van de app in 2020 maakt Billink het voor haar gebruikers nog makkelijker om controle te houden over afgerekende facturen. Via de Billink-app kan een order eenvoudig worden betaald, gepauzeerd of kunnen er geschillen worden gemeld. Veel gebruikers kunnen het erg waarderen dat je als eindgebruiker zelf de controle houdt over de openstaande facturen!

Haarspullen
Protest
Most Wanted
n8
n5
aa2
MicrosoftTeams-image (149) 1

Protest samenwerking met Billink

Samenwerking met Billink leidt tot 7% minder retouren en 45% minder kosten

Blog Sans Online

Pioneer in online fashion: Sans Online

“Bij Billink vind ik het fijn dat je kan kiezen of je snel uitbetaald wil worden of niet. Dat voelt alsof iemand eigenlijk altijd met je meegaat”

Calculator

Calculate your rate

Fill in our rate calculator and discover the advantages of Billink!
Calculate your rate>

Offer

Request quote

Fill in the form and we will send you a super competitive quote.
Request quote>

Contact-us

Contact

Do you have questions or do you want to know more?
Bel 010-41 414 73>

2 | Achteraf Betalen | Billink
3 | Achteraf Betalen | Billink
1 | Achteraf Betalen | Billink
  • webshop keurmerk officeel partner