Billink app.
Billink app.
Buy now, Pay later!
Consumer Business
Consumer Business
Pricing Contact
Keep all your purchases in one place with 'My Billink app'.

Achteraf betalen waar je maar wilt.

Billink achteraf betalen voor Nederlandse én Belgische klanten

Van webshophouders wordt vereist een achteraf betaalmethode aan te bieden in de check out van de webwinkel. Door achteraf betalen met Billink aan te bieden geef je jouw klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een betrouwbare betaalmethode. Een achteraf betaalmethode geeft de consument een gevoel van veiligheid. De drempel om te bestellen wordt als het ware verlaagd. De bestelling kan immers eerst worden ontvangen en daarna worden betaald. Als men een product in handen heeft stijgt de wil om ervoor te betalen. Eerst zien, dan betalen!

Het is mogelijk om achteraf betalen met Billink aan te bieden aan al jouw particuliere en zakelijke klanten. De voordelen van achteraf betalen zoals hierboven benoemd zorgen voor zowel conversiestijging als omzetstijging in jouw webshop.

Naast het aanbieden van achteraf betalen in Nederland, heb je bij Billink ook de optie om achteraf betalen voor al jouw Belgische klanten mogelijk te maken. Voorheen konden klanten uit België vaak niet bij Nederlandse webshops bestellen. Door Billink in de check out van jouw webwinkel op te nemen kunnen al jouw Belgische particuliere en zakelijke klanten ook kiezen om op factuur te betalen.

Six reasons to offer Billink payment

The Netherlands and Belgium

Do you also serve our neighbours to the south? Billink allows you to effortlessly offer achteraf betalen voor België aanbieden.

Seemless integration

Using our free API or plugins, almost every platform can be linked within 24 hours.

Quick payments

No more long waits for your money. With quick payments, Billink will transfer funds to you within 7, 14, 21, or 30 days.

High acceptance

High acceptance is crucial. With the aid of smart technology, Billink reaches an acceptance of more than 90%.

Business orders up to €10,000

Do you have a lot of business orders for large amounts? Billink is the only supplier in the market that offers a limit up to €10,000 !

No annual contract or subscription

A good partnership is a two-way process. Billink doesn't tie you to anything and charge any fixed costs.

No subscription fees, just a fee per transaction.

Calculate your Billink Rate within 30 seconds

Pricing

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner