Billink app.
Billink app.
Buy now, Pay later!
Consumer Business
Consumer Business
Shop Giveaways Contact
Keep all your purchases in one place with 'My Billink app'.

Betalen met Billink bij: CCTVWinkel

CCTVwinkel.nl is dé specialist in Nederland als het gaat om camerabewaking. Dankzij de professionele camerabewakingssystemen van CCTVwinkel.nl gaan mensen met een veilig gevoel van huis en zitten ondernemers ’s avonds met een gerust hart op de bank. Wij leveren professionele beveiligingscamera’s aan zowel particulieren als bedrijven. Complete camerabewaking sets en beveiligingssystemen die gemaakt zijn voor het 24×7 opnemen van beelden met cameraresoluties tot 4K ultra HD.

Camerabeveiliging voor bedrijf en huis
De camerabewakingssystemen van CCTVwinkel.nl waarborgen de veiligheid van uw bedrijf en bieden de beste bescherming voor uw woning. Gedurende 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bieden onze beveiligingssystemen bescherming voor u en uw huis. Daarnaast zijn onze professionele camerabewaking sets de perfecte oplossing voor camerabeveiliging voor bedrijven. Door de camerabewaking op smartphone, pc en tablet kunt u de beelden 24/7 live op afstand bekijken. Zo kunt u met een gerust hart uw huis en/of bedrijf verlaten.

Camerabewaking showroom
Naast onze webwinkel en eigen installatiedienst beschikken we ook over een showroom. In onze showroom zijn alle beveiligingscamera’s te bekijken en te vergelijken. Echt zeker weten wat u koopt en met wie u zaken doet? Op afspraak bent u van maandag tot en met vrijdag van harte welkom in onze showroom te Hoogeveen. Onze deskundigen ter plaatse kunnen u voorzien van alle benodigde informatie en adviezen. Uiteraard kunt u voor al uw vragen en adviezen ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner