Billink app.
Billink app.
Buy now, Pay later!
Consumer Business
Consumer Business
Shop Giveaways Contact
Keep all your purchases in one place with 'My Billink app'.

Betalen met Billink bij: Dierplagenshop

De dierplagenshop.nl is ontstaan uit de Afdeling Dierplagen, we kregen regelmatig vragen of het mogelijk was dat de klant ook bestrijdingsspullen konden bestellen en dan het liefst de vallen en middelen die wij ook gebruiken.
Daarom zijn we toen begonnen met een webwinkel.
Onze virtuele deuren gingen open in 2010. We hopen nog vele jaren onze klanten blij te maken met oplossingen die werken.

Gediplomeerde ongedierte bestrijders
Bij de dierplagenshop doen we niet aan alleen dozen schuiven. Onze medewerkers zijn allemaal opgeleid tot ongediertebestrijdingstechnicus door het KAD en gediplomeerd door het EVM of CPMV.

Onze mensen hebben jaren lange ervaring als ongediertebestrijders.
Zij hebben alle parate kennis in huis om uw ongedierte probleem snel en deskundig op te lossen tegen scherpe tarieven.

Voordat we een product toevoegen aan ons assortiment hebben wij deze eerst getest of deze ook werken en gelezen of de handleiding klopt.

Advies
Een product kopen zonder goed advies te krijgen? DAT doen we dus NIET!

Onze medewerkers geven u altijd advies op maat. Ze zijn onafhankelijk, adviseren u oprecht en beantwoorden vakkundig uw vragen zodat u altijd met het juiste product de deur uitgaat. Ook qua service, installatie en garantie zijn we ongeëvenaard.
Assortiment
Wij van de dierplagenshop zijn van mening dat u beter ongedierte kunt voorkomen dan dat u laten moet bestrijden. Zo hebben we ook ons assortiment opgebouwd. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit middelen en producten om ongedierte te weren.

Wij bieden u het grootste assortiment aan ongediertebestrijdingsproducten, artikelen om ongedierte te weren en te bestrijden in de breedte en in de diepte.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner