Billink app.
Billink app.
Buy now, Pay later!
Consumer Business
Consumer Business
Shop Giveaways Contact
Keep all your purchases in one place with 'My Billink app'.

Betalen met Billink bij: Toolsidee

Bij toolsidee vindt u een omvangrijk assortiment. Wij bieden u een keuze uit meer dan 4000 producten, die vandaag nog aan u verstuurd kunnen worden. Hiernaast profiteert u bij toolsidee van meer dan 10 jaar ervaring in professioneel gereedschap.

Als echte online onderneming kunnen wij ons voor de volle 100% inzetten om het winkelen voor u gemakkelijker te maken: de gewenste producten gewoon via onze website bestellen en thuis laten bezorgen.Onze zorgvuldig onderzochte productbeschrijvingen aangevuld met waardering en foto’s van onze klanten helpen u om het juiste artikel uit te zoeken.

In onze vestiging werken medewerkers van verschillende nationaliteiten samen om Toolsidee iedere dag te verbeteren. Wij zijn er trots op dat wij u van de beste service kunnen verlenen.

Ervaring waarop u kunt vertrouwen!

Al meer dan 10 jaar is Toolsidee online beschikbaar voor zijn klanten. Om in 28 verschillende landen te kunnen leveren werken we door heel Europa met talrijke verzendbedrijven samen. Van Finland tot Italië en van Spanje tot in Slowakije willen onze klanten alleen het beste bieden.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner