Billink app.
Billink app.
Buy now, Pay later!
Consumer Business
Consumer Business
Pricing Contact
Keep all your purchases in one place with 'My Billink app'.

Billink app nu nog veiliger met iDIN accountverificatie.

26 juli 2022 | nieuws | 1 min leestijd

Al bijna 3 jaar maakt Billink gebruik van persoonsidentificatie via iDIN door gebruikers tijdens het plaatsen van een transactie in bepaalde gevallen te vragen om aanvullende identificatie via idin.billink.nl. De feedback van consumenten rond deze vorm van strong customer authentication is ronduit positief. De aanleiding voor ons product team om deze verificatiemethode breder te implementeren.  

 

Safety first 

Om consumenten nog beter te beschermen tegen identiteitsfraude hebben we eind juni onze app een update gegeven met de mogelijkheid voor gebruikers om hun account nog verder te beveiligen door een iDIN verificatie uit te voeren. Gebruikers die sinds de laatste update hun Billink app opnieuw openen worden gevraagd of ze hier gebruik van willen maken. Uiteraard is deze stap niet verplicht, maar zal in een latere fase wel gekoppeld worden aan aanvullende betaalmogelijkheden, zoals binnenkort het betalen via QR code instore. 

MicrosoftTeams image 221 | Achteraf Betalen | Billink

Onboarding 

Met het introduceren van iDIN als identificatiemethode is het nu ook mogelijk voor consumenten die van plan zijn een aankoop met Billink af te ronden om al voor deze aankoop hun Billink account aan te maken. Op deze manier ben je zeker van een positieve match op persoonsverificatie en krijg je direct na je aankoop alle informatie inclusief pushnotificaties over de voortgang van je bestelling te zien in de app. 

Deel dit artikel op:

Ook Billink in je checkout?

Bekijk pakketten

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

More information?

Calculate your rate

Fill in our rate calculator and discover the advantages of Billink! Go to calculator>

Integrations

Billink has an integration option for almost every platform. More information>

Packages

View our packages and discover how affordably you can offer Billink! Naar pakketten>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner