Billink app.
Billink app.
Buy now, Pay later!
Consumer Business
Consumer Business
Pricing Contact
Keep all your purchases in one place with 'My Billink app'.

Nieuw partnership Buckaroo en Billink.

25 feb 2021 | nieuws | 1 min leestijd

Buckaroo and Billink join forces

Met trots kunnen wij aankondigen dat Billink achteraf betalen voortaan ook beschikbaar is via het betaalplatform van Buckaroo. “Met deze nieuwe samenwerking wordt het voor nog meer webshops eenvoudiger om Billink aan te bieden in de check out en kunnen meer consumenten kiezen voor achteraf betalen met Billink”, zegt Daniëlle Bol, CCO bij Billink, over het nieuwe partnership.

 

Over Buckaroo

Buckaroo bestaat sinds 2005 en biedt merchants de mogelijkheid om het betaalproces in hun webshop zelf samen te stellen. Hiervoor werken zij samen met diverse betaalmerken, waar Billink vanaf nu ook toe behoort. Buckaroo biedt gratis payment plugins aan voor webshops die zijn gebouwd in onder andere Magento, WooCommerce en Lightspeed.

 

Buckaroo & Billink

Zowel Buckaroo als Billink staan voor online betalingen op een veilige en makkelijke manier en realiseren dit door middel van innovatieve technische ontwikkelingen. “Door de technisch hele mooie koppeling die Buckaroo en Billink samen ontwikkeld hebben, kunnen bijna alle klanten vrijwel direct live”, zegt CEO van Billink, Frank Waagmeester, over de nieuwe samenwerking.

“Merchants hebben bij Buckaroo de keuze om die achteraf betaalmethode te kiezen die het best bij hen en hun doelgroep past. Buckaroo biedt op het gebied van achteraf betalen een breed scala aan mogelijkheden. Daar hoort Billink absoluut bij en we zijn heel blij met deze hele prettige samenwerking”, concludeert Jeroen Jungerius, Vendor Manager bij Buckaroo.

 

Meer weten over de samenwerking tussen Buckaroo en Billink? Bekijk dan de website: https://www.buckaroo.nl/oplossingen/betaalmethoden/billink

Ook Billink in je checkout?

Bereken je tarief

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

Untitled design-High-Quality

identificatie via de vertrouwde omgeving van je bank

Copy of Untitled design-High-Quality

Capayable stopt met achteraf betalen, Billink neemt klanten over

2777cc65-b800-4a14-828a-77c93eacb406

Billink named best-rated payment method in the Netherlands

More information?

Calculate your rate

Fill in our rate calculator and discover the advantages of Billink! Go to calculator>

Integrations

Billink has an integration option for almost every platform. More information>

Request quote

Fill in the form and we will send you a super competitive quote. Request quote>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner