Billink app.
Billink app.
Buy now, Pay later!
Consumer Business
Consumer Business
Pricing Contact
Keep all your purchases in one place with 'My Billink app'.

Emerce 100: Billink is de beste achteraf betaalmethode van NL.

28 apr 2022 | nieuws | 2 min leestijd

De e-commerce sector heeft zich weer uitgesproken over alle bedrijven in e-business, IT diensten en online marketing. De prestaties van deze partijen zijn beoordeeld in de 17e editie van de Emerce 100. Trots kunnen we melden dat we voor het tweede jaar op rij zijn uitgeroepen als beste achteraf betaalmethode van Nederland! 

 

Frank Waagmeester, CEO bij Billink:    

‘Billink gelooft in ultieme klantervaring en loyaliteit. Wij zijn pas blij als onze klanten dat zijn. Onze top score in de Emerce 100 zie ik dan ook als een direct resultaat van de interne focus op blije klanten, zowel op merchants als consumenten. We mogen ons wederom de beste achteraf betaalmethode van Nederland noemen. Ons team werkt hier elke dag keihard voor en daar ben ik ongelooflijk trots op!’

 

Releases

Afgelopen januari heeft Billink een nieuwe app gelanceerd. De app is de eerste stap in een reeks releases. Zo is het binnenkort ook mogelijk om op fysieke POS locaties achteraf te betalen met Billink en komen er nieuwe flexibele mogelijkheden voor consumenten om te betalen waar, wanneer en op de manier zoals zij dat willen. Daarnaast is het in de toekomst door de integratie van de Billink winkelstraat ook mogelijk om direct vanuit de app te shoppen bij alle webshops waar Billink mee samenwerkt.

 

Het onderzoek 

De Emerce100 is een jaarlijks imago onderzoek van Emerce in samenwerking met Motivaction. Tijdens dit onderzoek worden alle bedrijven binnen de e-commerce beoordeeld door experts uit dit vakgebied op de criteria betrouwbaarheid, flexibiliteit, prijs-kwaliteitverhouding en kennis van de markt. Vervolgens worden de resultaten gewogen en worden bedrijven binnen verschillende categorieën ten opzichte van elkaar gerankt.

Deel dit artikel op:

Ook Billink in je checkout?

Bekijk pakketten

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

MicrosoftTeams-image (149) 1

Collaboration with Billink leads to 7% fewer returns and 45% fewer costs

Rik-Burgersdijk-Jelle-Gudden-6

Buy now, Pay later with Billink | Proforto tells

MicrosoftTeams-image (32) 1

Billink named best-rated payment method in the Netherlands

More information?

Calculate your rate

Fill in our rate calculator and discover the advantages of Billink! Go to calculator>

Integrations

Billink has an integration option for almost every platform. More information>

Request quote

Fill in the form and we will send you a super competitive quote. Request quote>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner