Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Magasinez Cadeaux Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Betalen met Billink bij: Lampgigant

Lampgigant ontstond 2011. In het begin werden vooral hanglampen verkocht. In de afgelopen jaren is Lampgigant flink gegroeid. Er worden nu allerlei verschillende lampen verkocht. Van hanglampen en tafellampen tot inbouwspots en ledverlichting. Bij Lampgigant vindt u wat u nodig hebt.

De missie van Lampgigant is dat we lampenspecialist willen zijn voor iedereen. Zowel voor particulieren als voor zakelijk. Wij bieden onze lampen zo overzichtelijk mogelijk aan voor een scherpe prijs. Wij willen u blij maken met de lamp die het beste bij u past. Wanneer u problemen heeft met uw lamp lossen wij dit zo netjes mogelijk op. U kan ons altijd telefonisch bereiken en wanneer u belt luisteren wij graag naar u. We helpen u zo goed mogelijk. Wanneer een lamp geleverd wordt en deze is kapot, vervangen wij deze zo snel mogelijk door een nieuwe.

Lampgigant is dé online verlichtingsspecialist met een uitgebreid aanbod van kwalitatieve verlichting. We focussen erop om complete categorieën te hebben, met collecties van over de hele wereld. Wij leveren kwaliteit lampen van nauwkeurig geselecteerde leveranciers. Zo wordt het assortiment constant up-to-date met originele lampen. Als Lampgigant staan wij voor goede kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u blij bent met uw lamp(en). Daarom geven wij u graag advies en u kan altijd met al uw vragen bij ons terecht.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner