Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Tarifs Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

PostNL stopt met verzending onder rembours.

12 nov 2019 | nieuws | 3 min leestijd

Betalen bij ontvangst via PostNL niet meer mogelijk – achteraf betalen als alternatief

Als webshop eigenaar heb je verschillende mogelijkheden om jouw klant te laten betalen. Eén van de beschikbare betaalmethodes is het verzenden onder rembours via PostNL. Gebruik jij deze verzendmethode in jouw webshop? Dan heb je vast meegekregen dat het vanaf 1 januari 2020 niet meer mogelijk is om een klant te laten betalen bij ontvangst van een pakket.

Volgens PostNL wordt er steeds minder gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te betalen bij ontvangst. Daarom kiest het bedrijf ervoor om deze betaalmogelijkheid niet meer aan te bieden vanaf het begin van het nieuwe jaar.

Om jouw lidmaatschap te behouden bij Thuiswinkel.org is het belangrijk dat je aan alle eisen voldoet, waaronder het kunnen aanbieden van een achteraf betaalmethode. Als verzenden onder rembours met PostNL straks niet meer mogelijk is, welke optie ga je dan aanbieden?

“Achteraf betalen met Billink is de perfecte vervanger voor het verzenden onder rembours.

Maak je je als webshop eigenaar zorgen om het feit dat je niet meer onder rembours kan verzenden via PostNL? Dat is nergens voor nodig! Wellicht heb je al naar andere betaalmogelijkheden gekeken welke je in plaats van verzenden onder rembours kan aanbieden. Heb je al eens aan achteraf betalen gedacht?

 

Voordelen achteraf betalen ten opzichte van verzenden onder rembours:

Door achteraf betalen aan te bieden aan jouw klanten heb je geen gedoe meer met cash- of pinbetalingen aan de deur. De klant ontvangt de factuur vanuit Billink nadat de bestelling is ontvangen. Deze kan gemakkelijk worden voldaan via een iDEAL link.
Daarnaast hoef je geen rekening meer te houden met de afmetingen, gewichtsmaten en andere voorwaarden die wél aan het verzenden onder rembours werden gesteld.
Bij verzenden onder rembours kreeg een klant pas toestemming om een pakket open te maken op het moment dat de betaling aan de deur was afgerond. De klant kon niet beoordelen of de bestelling aan de verwachting voldeed. Bij achteraf betalen heeft de klant wel deze mogelijkheid.
Als jouw klanten kiezen voor achteraf betalen, hebben zij langer de tijd om te besluiten of zij de bestelling willen houden, dan tijdens het verzenden onder rembours. Jij hoeft hierdoor niet langer te wachten op je geld, want jij kiest zelf wanneer de uitbetaling plaatsvindt. Bij Billink is dit al mogelijk vanaf 7 dagen!
De klant zal sneller zijn of haar winkelmandje vullen als de mogelijkheid geboden wordt tot achteraf betalen. Daarnaast zijn mensen sneller geneigd producten te houden die zij in handen hebben gehad. Wat zorgt voor een stijging van de omzet en conversie in jouw webshop.
Laat Billink achteraf betalen ervoor zorgen dat jouw omzet en conversie worden verhoogd! Bereken Cliquez alors ici gemakkelijk jouw tarief door middel van onze tarievencalculator.

Wil je eerst meer weten over Billink of ons spreken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 010 41 41 473 of via e-mailadres [email protected].

Ook Billink in je checkout?

Bereken je tarief

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

Untitled design-High-Quality

identificatie via de vertrouwde omgeving van je bank

Blog Lampgigant

Lampgigant : Le spécialiste de l'éclairage en ligne

Blog WannaHaves Fashion

La success story de WannaHaves Fashion

 

Plus d'information?

Calculateur de tarifs

Remplissez notre calculateur de tarifs et découvrez à quel point vous pouvez offrir Billink de manière avantageuse ! Aller à la calculatrice>

Intégrations

Billink a une option d'intégration pour presque toutes les plateformes. Plus d'informations>

Demander un devis

Remplissez le formulaire et nous vous enverrons un devis super compétitif. Citation requise>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner