Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Tarifs Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Verandering in het Directie Team.

17 dec 2020 | nieuws | 2 min leestijd

Billink change de direction

 

Rotterdam, 17 december 2020 – Billink achteraf betalen krijgt een nieuwe directie, bestaande uit Frank Waagmeester MSc, in de functie van CEO, en Daniëlle Bol MSc, in de rol van CCO. Billink, dat zich toelegt op het aanbieden van achteraf betalen binnen de e-commerce, maakt momenteel een significante groeifase door. Niels de Peuter, Pepijn Meddens en Laurens Withagen, de drie ondernemers die in 2009 de betaaldienst hebben opgericht en tot nu toe de directie vormden, merken dat de fase waarin de scale-up zich nu bevindt vraagt om een andere manier van leiding geven. “Wij hebben de afgelopen jaren met veel plezier hard gewerkt om Billink te brengen naar waar het bedrijf nu staat. Inmiddels zijn wij in een fase gekomen waarbij wij ervoor hebben gekozen om als directie het stokje over te dragen”, zegt Niels hierover.

 

Frank

Frank is al sinds februari 2017 verbonden aan Billink. Als lid van het management team en met de verantwoordelijkheid over IT & product development en de marketing afdeling, heeft hij op veel vlakken bijgedragen aan het professionaliseren van het product en de dienstverlening. “Ik ben trots op hetgeen we de afgelopen jaren bereikt hebben met Billink. Het enorm gemotiveerde team dat dagelijks volop mee bouwt aan ons prachtige product, de duizenden webshops waar we mee mogen samenwerken, de inmiddels ruim 2 miljoen consumenten die onze dienst hebben gebruikt en de uitmuntende klanttevredenheid tonen aan dat we echt iets moois te bieden hebben”, aldus Frank.

 

Daniëlle

Daniëlle is een nieuwe aanwinst voor Billink. De commercieel directeur heeft solide ervaring opgedaan als Managing Director voor de regio Benelux bij Tradedoubler en is de afgelopen drie jaar CCO geweest bij Adchieve, een organisatie actief in online advertising. “Er zit nog een enorme groeipotentie in dit bedrijf. Billink heeft een sterke combinatie van gedreven mensen en een goed product. Ik kijk er dan ook erg naar uit om hier aan de slag te gaan’’.

Frank voegt hier aan toe: “We hebben een reeks mooie product ontwikkelingen in het verschiet. Ons doel is om dé achteraf betaalmethode van Nederland te bouwen waar webwinkels en consumenten niet meer zonder wíllen. Wij kijken er naar uit om met Daniëlle in de functie van CCO onze sales en marketing in verhoogd tempo verder op te schalen”.

 

Niels, Pepijn en Laurens, de drie oprichters van Billink, nemen plaats in de board en zullen nauw betrokken blijven bij het bepalen van de strategie van de succesvolle achteraf betaalmethode.

Ook Billink in je checkout?

Bereken je tarief

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

Untitled design-High-Quality

identificatie via de vertrouwde omgeving van je bank

Blog Lampgigant

Lampgigant : Le spécialiste de l'éclairage en ligne

Blog WannaHaves Fashion

La success story de WannaHaves Fashion

 

Plus d'information?

Calculateur de tarifs

Remplissez notre calculateur de tarifs et découvrez à quel point vous pouvez offrir Billink de manière avantageuse ! Aller à la calculatrice>

Intégrations

Billink a une option d'intégration pour presque toutes les plateformes. Plus d'informations>

Demander un devis

Remplissez le formulaire et nous vous enverrons un devis super compétitif. Citation requise>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner