Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Tarifs Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Betalingsachterstanden door thuiswinkelen.

6 jan 2020 | blog | 2 min leestijd

Aidez vos clients à réduire les arriérés de paiement

Minister van Financiën Wopke Hoekstra schrijft in een Kamerbrief dat postorderbedrijven en webwinkels nog altijd klanten hebben met te grote betalingsachterstanden. Veel mensen steken zich door thuiswinkelen in de schulden, omdat er mogelijkheden worden geboden tot bijvoorbeeld achteraf betalen of het aangaan van een lening en worden op dit moment niet genoeg beschermd door webwinkels.

De Autoriteit Financiële Markten liet eerder het Bureau Krediet Registratie onderzoek doen naar betalingsachterstanden. In 2017 had 34% van de klanten die een lopend krediet hadden bij een postorderbedrijf een betalingsachterstand. Begin vorig jaar werd bekendgemaakt dat het percentage al was afgenomen naar 26%. De minister vindt dit echter nog steeds een te groot aandeel en geeft bedrijven nog een jaar de tijd om het percentage te verlagen.

 

Werkt achteraf betalen schulden in de hand?

Achteraf betalen zou betalingsachterstanden en schulden in de hand werken, zo wordt regelmatig gedacht. Maar is dit wel waar? Billink achteraf betalen bewijst het tegendeel. Billink zorgt op verschillende manieren dat overkreditering niet mogelijk is.

Eén van deze manieren is de geavanceerde credit check die wordt uitgevoerd zodra een consument een bestelling plaatst en kiest om achteraf te betalen met Billink. Door middel van slimme technologie wordt een consument geaccepteerd of geweigerd. Hierdoor kan de consument niet eindeloos orders plaatsen om vervolgens niet te betalen, waardoor er ook geen grote schuld wordt opgebouwd. Daarnaast wordt het kredietlimiet bij bestaande klanten variabel en afhankelijk van het betaalgedrag bepaald.

 

Ken je achteraf betalende klanten

De algemene opvatting is dat het vaker de ‘kwetsbare’ groep in onze samenleving is die het meeste gebruik maken van een dergelijke dienst zoals achteraf betalen of het aangaan van kredieten. Klopt deze opvatting wel? Achteraf betalen specialist Billink heeft onderzoek gedaan naar de klant die kiest voor een uitgestelde betaling en de uitkomsten gepubliceerd in een gratis whitepaper.

Begin het jaar goed en bescherm je klanten tegen het opbouwen van grote schulden. Wil je meer informatie over Billink achteraf betalen? Neem dan contact met ons op.

Bronnen: De Telegraaf, Nu.nl

Ook Billink in je checkout?

Bereken je tarief

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

Untitled design-High-Quality

identificatie via de vertrouwde omgeving van je bank

Blog Lampgigant

Lampgigant : Le spécialiste de l'éclairage en ligne

Blog WannaHaves Fashion

La success story de WannaHaves Fashion

 

Plus d'information?

Calculateur de tarifs

Remplissez notre calculateur de tarifs et découvrez à quel point vous pouvez offrir Billink de manière avantageuse ! Aller à la calculatrice>

Intégrations

Billink a une option d'intégration pour presque toutes les plateformes. Plus d'informations>

Demander un devis

Remplissez le formulaire et nous vous enverrons un devis super compétitif. Citation requise>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner