Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Tarifs Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Capayable stopt met achteraf betalen, Billink neemt klanten over.

2 apr 2020 | nieuws | 2 min leestijd

Partenariat Billink payer après et en3

Na een lange voorbereiding mag het nieuws de wereld in: per 1 mei 2020 stopt Capayable met het aanbieden van haar achteraf betaalmethode. Het in 2013 opgerichte Capayable begon als achteraf betaaloplossing voor webshops. In 2016 heeft het bedrijf een betaalmethode ontwikkeld waarbij consumenten in drie keer kunnen betalen zonder rente. Capayable heeft aangekondigd verder te gaan onder de naam in3.

 

Partnership

Capayable en Billink zijn daarom een partnership gestart waarbij bestaande klanten eenvoudig over kunnen stappen naar Billink zodat achteraf betalen als betaaloptie in de verschillende webshops mogelijk blijft.

 

Wat doet Billink?

Wij zijn inmiddels een ervaren speler in het e-commerce landschap en bieden met onze flexibel inzetbare achteraf betaalmethode een oplossing voor zowel de B2C als B2B markt. De laatste jaren hebben wij veel geïnnoveerd op het gebied van het maximaliseren van de acceptatie van consumenten en bedrijven, het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor webwinkels en het optimaliseren van de klantervaring. Hierbij ligt de focus op zowel de Nederlandse als de Belgische markt.

 

Voordelen van Billink

Webwinkels kunnen met Billink gebruik maken van een aantal extra functionaliteiten. Zo is Billink specialist op het gebied van zakelijk achteraf betalen. De voordeelverschaffers van Billink zijn de hoogwaardige kredietcheck, zakelijke orders tot €10.000, de mogelijkheid tot snelle uitbetaling vanaf 7 dagen en bovendien werken ze niet met abonnementen of vaste kosten.

Wil je meer informatie over Billink of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Ook Billink in je checkout?

Bereken je tarief

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

Untitled design-High-Quality

identificatie via de vertrouwde omgeving van je bank

Blog Lampgigant

Lampgigant : Le spécialiste de l'éclairage en ligne

Blog WannaHaves Fashion

La success story de WannaHaves Fashion

 

Plus d'information?

Calculateur de tarifs

Remplissez notre calculateur de tarifs et découvrez à quel point vous pouvez offrir Billink de manière avantageuse ! Aller à la calculatrice>

Intégrations

Billink a une option d'intégration pour presque toutes les plateformes. Plus d'informations>

Demander un devis

Remplissez le formulaire et nous vous enverrons un devis super compétitif. Citation requise>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner