Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Tarifs Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Podcast Billink & Coeo incasso.

20 jul 2022 | blog | 1 min leestijd

Onze CEO Frank Waagmeester was te gast in de eerste aflevering van de nieuwe podcast serie van onze partner coeo Incasso. In deze serie, gepresenteerd door Peter van Drunen, wordt ingegaan op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van financial solutions.

Eerste aflevering

In deze eerste aflevering wordt besproken hoe het acceptatieproces voor Billink essentieel is voor het bepalen van de juiste bestedingsruimte voor consumenten, welke rol Artificial Intelligence (AI) hierin speelt en hoe Billink hiermee overcreditering voorkomt. Ook wordt ingegaan op het belang van een optimaal en volledige ingerichte customer journey en welke rol betaalmethodes daarin spelen. Daarnaast wordt toegelicht hoe een verantwoord en klantvriendelijke incassotraject kan zorgen voor significant hogere klantretentie en welke rol real-time data uitwisseling daarin speelt.

Luister of kijk de podcast via één van de welbekende platformen hieronder.

Deel dit artikel op:

Ook Billink in je checkout?

Bekijk pakketten

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Plus d'information?

Calculateur de tarifs

Remplissez notre calculateur de tarifs et découvrez à quel point vous pouvez offrir Billink de manière avantageuse ! Aller à la calculatrice>

Intégrations

Billink a une option d'intégration pour presque toutes les plateformes. Plus d'informations>

Paquets

Bekijk onze pakketten en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden! Naar pakketten>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner