De innovatieve achteraf betaaloplossing voor de online retail

Omzetstijging gegarandeerd

Gebruik achteraf betalen als marketingtool en laat je omzet met 10-25% stijgen. Er zijn talloze redenen denkbaar waarom de consument niet direct wil of kan afrekenen, bijvoorbeeld wanneer zij je webwinkel niet kennen, even geen geld op de rekening hebben staan, geen reader bij de hand hebben of simpelweg vertrouwd zijn met ‘achteraf betalen’.

Billink is op de E-commerce markt gekenmerkt door het Financieel Dagblad en Accenture Award als één van de meest innoverende organisaties.

De voordelen

Garantie tot € 2.500

Volledig, gedeeltelijk of geen garantie bij het aanbieden van achteraf betalen, bij Billink kan het allemaal. Gezamenlijk sluiten wij het risico deels of volledig uit door uitbetalingen te garanderen. Dit kan bij consumenten en bedrijven tot respectievelijk 750 en 2.500 euro.

Gemiddelde acceptatie van 85-90%

Om zoveel mogelijk klanten in het acceptatieproces toe te laten is een goede credit check cruciaal. Met slimme technologie weet Billink minimaal 85 tot 90% van alle aanvragen toe te laten. Wij durven dit zelfs zwart op wit met je vast te leggen.

Geen jaarcontract of abonnement

Billink gelooft in goede dienstverlening en een langdurige samenwerking. Onze klanten ervaren ons als persoonlijk, transparant en innovatief. Wij vinden het niet noodzakelijk om dit voor één of meerdere jaren vast te leggen. Bij Billink kan je altijd in- en uitstappen wanneer je wilt.

Toepassingen

B-to-B en B-to-C

Geef naast je particuliere ook je zakelijke klant de mogelijkheid tot achteraf betalen. Het merendeel van bedrijven en instellingen bestelt enkel op basis van ‘achteraf betalen’. Bedrijven zijn vaak trouwe afnemers en bestellen vaak in grotere volumes. Zij zijn daarmee een onderschatte, maar zeer aantrekkelijke doelgroep.

White label solution achteraf betalen

Wil je gecustomized klanten bedienen voor achteraf betalen met acceptgiro of soortgelijke dienst? Laat het achteraf betalen dan vormgeven in je eigen look-en-feel. Het volledige proces (van acceptatie t/m het debiteuren-beheer) kan plaats vinden in iedere gewenste huisstijl.