Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: ProSprayTanning.

Kies nu voor een gezonde snelle egale manier van bruin worden

Pro spray tanning is een professioneel gecertificeerd spray tan bedrijf, dat in de regio Putten, Ermelo, Nijkerk, Harderwijk en omstreken werkt. Pro spray tanning werkt alleen met de beste producten, die goed zijn voor je huid. De spray tan lotions, die Pro Spray tanning gebruikt, bevatten geen parabenen. De lotions bevatten hoogwaardige ingrediënten, waaraan geen onnodige toevoegingen zijn gedaan. En het belangrijkste is dat de lotion heel mooi, natuurlijk bruin kleurt op je eigen huid.

Een spray tan behandeling is de manier om op een gezonde, snelle, egale, veilige manier, zonder schadelijke UV straling van de zon of zonnenbank, een bruine teint te verkrijgen. Hierdoor voorkom je het risico op huidkanker, huidverbranding, cel veroudering en rimpels.

Pro spray tanning heeft een prachtige salon in Putten met de modernste spray tan apparatuur. In tien minuten heb je een mooie natuurlijk stralende bruine huid zonder vlekken of strepen. Je hoeft je geen zorgen te maken over een wortelkleur, met de huidige spray tan lotions is dat verleden tijd.

In elke opzicht staat Pro spray tanning voor professionaliteit; klantgerichtheid, advies en techniek. Bovendien wil Pro spray tanning een stuk bewustwording stimuleren, zodat er goed en verantwoord omgegaan wordt met huid en lichaam.

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner