Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: Hoogstraten Fotografie.

Hoogstraten Fotografie

Ongedwongen en spontaan
Hoogstraten Fotografie uit Schiedam is actief in heel Nederland en al drie decennia werkzaam als professioneel schoolfotograaf. We werken altijd met een vast team en niet met freelancers. We zijn van mening dat wij met vaste vakmensen beter resultaat kunnen creëren, omdat zij weten wat er van ze verwacht wordt. Zo kan er ook steeds hetzelfde gezicht komen fotograferen en weet de school (en de kinderen trouwens ook) wat zij kunnen verwachten en zal de samenwerking een stuk prettiger verlopen. Zo komen wij op meerdere scholen al meer dan 30 jaar en hebben we de hulpouders uit de ouderraad zelf ook nog op de foto gezet! Dit allemaal zorgt voor een relaxte en ontspannen sfeer, met alleen maar positieve reacties en een positief resultaat.

Uw mening telt
Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties. Als u zelf bijvoorbeeld een leuk idee heeft voor een nieuwe achtergrond, kunt u ons altijd benaderen. In overleg is er veel mogelijk! Ook voor feedback kunt u ons altijd benaderen. Bij ons geldt echt; “klant is koning”.

Tot volle tevredenheid
We hebben sinds 1985 voor honderden scholen gewerkt. Altijd met de volle 100% inzet, plezier en toewijding. Zodat alles altijd tot volle tevredenheid verloopt. Elk onderdeel behoort vanzelfsprekend te gaan: van eerste kennismakingsgesprek tot en met de verzending van elke individuele bestelling.

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner