Billink app.
Billink app.
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Contact
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: Verrassend creatief

Welke hobby past bij jou?
Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen. Amateur of professional… Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor ons en we blijven onszelf uitdagen inspiratie te bieden, om de trends op hobbygebied te volgen en natuurlijk altijd te blijven leren over bijzondere technieken.

Wil jij ook graag iets maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je met deskundig advies en een heleboel ideeën voor allerhande knutselprojecten. Heb je een creatieve vriend(in) of familielid? Wij helpen je een leuk cadeau te maken of te vinden!

Ons assortiment wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de mooiste materialen hebt om mee te werken. Bekijk de D.I.Y. ideeën en doe inspiratie op om zelf aan de slag te gaan. Pipoos helpt je graag in je zoektocht naar een fijne bezigheid die bij jou past!

Het bedrijf
Pipoos is sinds 1992 actief en dus al meer dan 20 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse Panduro Hobby, ontwikkelaar en leverancier van een groot deel van het assortiment. Het onderscheidt pipoos als hobbywinkel en maakt het een unieke winkel met een exclusief assortiment.

Vernieuwing
Nadat Panduro Hobby eigenaar is geworden van de winkelketen is er al een groot aantal winkels omgebouwd volgens een nieuw concept. En met resultaat, want de verbeteringen in het assortiment en de moderne uitstraling van de winkels blijken een enorm succes.

Met de komst van een vernieuwde webwinkel is het voor klanten nu nog makkelijker online shoppen. Snuffelen tussen alle hobbyartikelen en ze vanuit huis bestellen. Je kunt de volgende dag al aan de slag!

Hobbyartikelen
Het assortiment is uitgebreid en is in elke hobby sterk vertegenwoordigd. Denk aan de benodigdheden voor hobby’s als tekenen en schilderen, kinderknutselen, haken en breien, taarten en cupcakes, sieraden maken, scrapbooking, kaarten maken en home deco. Ons assortiment groeit mee met de laatste trends en ontwikkelingen op hobby-gebied.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner