Billink app.
Billink app.
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Contact
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: De Tech-Expert van de Benelux

SOS Solutions is de expert op het gebied van Raspberry Pis en toebehoren. Wij werken met een team van gepassioneerde technologieliefhebbers. Bij SOS Solutions kun je niet alleen terecht voor het grootste assortiment Raspberry Pis met vele toebehoren, maar ook voor de nieuwste gadgets en andere accessoires.

Bezorging

Bij SOS Solutions kun je ALTIJD voor gratis verzending kiezen. Tijdens het bestellen kun je namelijk zelf een keuze maken uit verschillende bezorgopties. Wanneer een artikel op voorraad is, heb je je bestelling de volgende dag al in huis! (Mits voor 16:00 besteld)

Betaling

Je kunt bij ons kiezen aan een uitgebreid scala van betaalmethoden. Je kunt kiezen voor de standaard betaalmethoden zoals iDeal, Visa, Paysafe en Afterpay.

Contact

Van maandag tot en met vrijdag staan we van 09:00 tot 17:00 voor jou klaar! We zijn er voor je als het gaat om vragen over producten, garantie, updates en andere tips en tricks. Via de telefoon (040-8442149) en mail ([email protected]) zijn wij bereikbaar. Natuurlijk kun je ook via onze Facebookpagina bij ons terecht.

Garantie

Bij ons geldt altijd: niet goed, geld terug! Voor alle producten heb je een garantietermijn van twee jaar. Dit betekent dat jouw artikel altijd moet voldoen aan wat je ervan mag verwachten. Wanneer je een beroep wil doen op je garantie, kun je gewoon bij ons terecht. Wij blijven als verkopen te allen tijde jouw aanspreekpunt.

Starter en Professional

Zowel starters als professionals kunnen bij onze webshop aan alle trekken komen. Voor de beginner hebben we startersets, plug & play setjes en handleidingen beschikbaar. Niet alleen hebben wij de officiële handleidingen voor bepaalde producten, maar ook eigen gemaakte video-instructies en geschreven handleidingen aan de hand van screenshots. Als professional vind je bij ons ook mooie uitbreidingssets voor je Raspberry Pi of producten die je nog moet solderen of zelf moet coderen. Voor ieder wat wils!

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner