Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Verbrauch Geschäft
Verbrauch Geschäft
Shopseite Aktionen Kundenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: Altijd een veilige keuze

Wij zijn Bowork Safety Shoes & Workwear. Een echt familiebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij zijn trots op onze klanten en vinden het belangrijk dat zij tevreden zijn. Bij ons bestaan daarom geen onmogelijkheden. Wij sturen niet op winstgevendheid, maar op klanttevredenheid. Bowork is opgericht in 1990 door Dhr. Bos. Sindsdien zijn we gevestigd te Bunschoten-Spakenburg. Midden in het land, vlakbij de rijksweg A1 ter hoogte van Amersfoort.

De PPK filosofie van Bowork
Bowork staat voor een persoonlijke, professionele en kwalitatieve benadering. Als familiebedrijf vinden we persoonlijk contact en een persoonlijke benadering erg belangrijk. Zakelijk of particulier, u bent bij ons nooit een nummer, maar een klant en daarmee onderdeel van de Bowork familie. Daarom bij ons ook geen bandjes of keuzemenu’s als u ons belt, maar direct persoonlijk contact. Ieder individu en iedere onderneming is anders en heeft eigen wensen en verlangens. Wij proberen hier altijd op in te spelen. Heeft u een vraag of specifieke wens, naam dan contact ons op.

Professioneel
Als klant van Bowork mag u altijd een professionele aanpak van ons verwachten. Wanneer u voor ons kiest willen wij al uw verwachtingen waarmaken. Dat begint natruulijk met onze service maar geldt uiteraard ook voor onze diensten en producten. Wij zijn meer dan alleen bedrijf dat een pakketje aan u verstuurd. Wij bieden een assortiment met bijbehorende service en diensten. Al onze processen zijn geoptimaliseerd om u als klant, op een persoonlijke manier, professioneel te ondersteunen.

Kwaliteit
Bij kwaliteit wordt veelal direct gedacht aan de producten en diensten die worden geleverd. En dat is terecht. Van al onze producten en diensten mag u een bijpassende kwaliteit verwachten. Wij verkopen enkel gecertificeerde producten die voldoen aan de strenge eisen van de Europese Unie. Kwaliteit gaat bij ons echter verder dan de producten en diensten. Kwaliteit is bij Bowork een werkwoord.

Werkschoenenwinkel Bowork
Het pand aan Het Steenland 3 is het kloppende hart van onze onderneming. Naast de werkschoenenwinkel en werkkledingwinkel en het magazijn zijn hier ook het kantoor en de afdeling customer support gevestigd. Op ons parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren, staat ook onze mobiele showroom als we niet op pad zijn. In onze winkel kunt u op uw gemak rondkijken en passen. Uiteraard staat ons team klaar om u te helpen, maar alleen als u dat wenst. U kunt bij ons ongedwongen shoppen.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner