Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Verbrauch Geschäft
Verbrauch Geschäft
Shopseite Aktionen Kundenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: Kiddeaus

Kiddeaus is een webwinkel met bijzondere cadeautjes voor baby’s en jonge kinderen. Bij Kiddeaus vind je een breed assortiment met verschillende categorieën en merken zoals: Green Toys, houten speelgoed, Rubbabu en VikingToys.

Speel plezier staat bij het speelgoed van Kiddeaus natuurlijk voorop! Daarnaast staat bij Kiddeaus verantwoord, kwaliteit hoogwaardig en betaalbaar speelgoed centraal voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Bovendien is het speelgoed ecologisch verantwoord geproduceerd. Daarbij is vanzelfsprekend gebruik gemaakt van gifvrije en duurzame grondstoffen en toevoegingen.

Het houten speelgoed is niet alleen mooi van vorm en uitnodigend om mee te spelen, het is ook gemaakt van recyclebaar- en duurzaam geproduceerd- hout. Dit hout is vrij van splinters en is geverfd met gifvrije verf. Hierdoor tref je alleen producten aan met een kwaliteit waar Kiddeaus voor staat.

Naast het assortiment van hout, tref je bij Kiddeaus ook speelgoed aan gemaakt van kunststof. Ook dit speelgoed is gemaakt van gerecycled materiaal en is vrij van gif en bpa (weekmakers). Kwaliteit is voor Kiddeaus heel belangrijk: spelen is zo fijn, leerzaam en veilig.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner