Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Magasinez Cadeaux Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Betalen met Billink bij: Autostoeltje.nl

Autostoeltje.nl is een handelsnaam van Ellermeyer Trading B.V. Wij zijn exclusief importeur van de merken Nania, Disney en Migo voor de Benelux.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van onze autostoelen. Naast de verkoop aan de (baby)vakhandel verkopen wij onze autostoeltjes ook direct via onze webshop. Hierdoor krijgen wij directe feedback van de vaders, moeders en opa’s en oma’s die onze autostoeltjes dagelijks gebruiken.

Bent u van plan om een autostoel te kopen? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Onze filosofie is dat een veiligheidsproduct als een autostoeltje niet duur hoort hoort te zijn. Iedereen die zijn kindje in de auto wil vervoeren moet een veilig betaalbaar autostoeltje kunnen kopen.

Vanuit Amstelveen werken wij met een klein team van enthousiaste mensen. Meerdere keren per jaar zitten wij bij onze fabrikant in Frankrijk voor product trainingen en om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van alles wat met autostoeltjes te maken heeft.

Onze collectie is continu in ontwikkeling en wordt vaak aangevuld met nieuwe items. Een groot deel van het assortiment is uit voorraad leverbaar en wordt binnen 24 uur verzonden uit onze magazijnen in Nederland of Frankrijk.

Waarom wij kiezen voor de merken van Nania, Disney en Migo? De reden is eenvoudig. Wij geloven dat een veilige autostoel niet duur hoeft te zijn en dat iedereen die zijn kindje wil vervoeren, een autostoel kan aanschaffen.

Hoe we dit doen?

Door vooral heel veel autostoelen te verkopen. Onze fabriek Team-Tex in Frankrijk produceert ruim 20.000 autostoelen per dag en verkopen deze in meer dan 56 landen. Hierdoor kunnen wij onze kosten laag houden. De autostoelen zijn non-nonsense producten die doen waarvoor ze gemaakt zijn. Uw kindje veilig in de auto vervoeren.

Elk autostoeltje in ons assortiment wordt in Europa ontworpen en geproduceerd. De autostoelen voldoen aan de wettelijke goedkeuringseisen ECE R44/04 of aan de nieuwe ECE R129 goedkeuringseisen (onder andere i-Size).

Ook wordt er door onze partners en toeleveranciers samengewerkt met het Duitse ADAC om de veiligheid van de kinderzitjes naar een nog hoger niveau te brengen. Onze collectie biedt autostoeltjes voor alle leeftijden, vanaf 0 tot 12 jaar!

In de webshop vindt u alle beschikbare autostoelen. Tevens vindt u regelmatig aanbiedingen van goedkope autostoelen die binnenkort worden vervangen voor een nieuwe collectie.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, dan zijn wij bereikbaar via WhatsApp, Chat of per mail. Wilt u liever eerst even overleggen of advies? Dan staan wij u uiteraard ook telefonisch graag te woord.

Tijdens werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 10.00 – 12.00u en 13.00-16.30u
Tel. +31 (0)20 342 83 50

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner