Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Magasinez Cadeaux Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Betalen met Billink bij: Kruiwagen.net

Wij zijn dé kruiwagen winkel voor zowel bedrijven als particulieren, die op zoek zijn naar een degelijke en voordelige Fort kruiwagen. In onze webshop kunt u terecht voor alle type Fort kruiwagens: van goedkope hobby kruiwagens, stalkruiwagens tot de sterkste bouwkruiwagens. Voor vrijwel iedere klus vindt u onze webshop de juiste kruiwagen. Wij hebben aantrekkelijke prijzen en bieden bovendien een snelle levering, direct uit voorraad.

Verschillende toepassingen kruiwagens
Of u nu een kruiwagen zoekt voor het vervoer van zand, beton, puin, mest of tuinafval. Wij hebben voor elke klus kleine, middelgrote of grote kruiwagens, zowel met 1 wiel als met 2 wielen. Maak in het linkermenu een keuze uit o.a bouwkruiwagens voor het zware werk: hier staan de kruiwagens speciaal ontworpen voor zwaar transport. Denk hierbij aan stenen, zand, grond en beton. Wij hebben diverse type bouwkruiwagens zowel gespoten als verzinkt. Daarnaast bieden wij ook speciale steenkruiwagens voor klinkers.

Bij tuinkruiwagens en stalkruiwagens vindt u kruiwagens met divers volume voor agrariers, veehouders, hoveniers, tuinliefhebbers en klussers. U vindt hier tuinkruiwagens, mestkruiwagens en stalkruiwagens die geschikt zijn voor mest, stro, voer, tuinafval en dergelijke.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner