Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Magasinez Cadeaux Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Betalen met Billink bij: Shop4SieradenDoos

De online webshop Shop4SieradenDoos.nl is onderdeel van Piazza Trading VOF opgericht door Willeke en Angela in januari 2008. Door de passie van Angela en Willeke voor lifestyle accessoires zoals sieraden is de webshop Shop4SieradenDoos.nl een feit geworden, want sieraden moeten immers veilig worden opgeborgen! Met ingang van 01-01-2018 is Willeke gestopt en gaat Angela er alleen helemaal voor.

Shop4SieradenDoos.nl biedt u een breed assortiment sieradendozen met uiteenlopende stijlen en afmetingen. Sieradendozen welke niet alleen praktisch in gebruik zijn maar ook een verrijking voor uw interieur! Daarnaast worden de sieradendozen geselecteerd op goede kwaliteit, prijsstelling, gebruiksgemak en design.

Shop4SieradenDoos.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk, dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk dat consumenten beschermt tegen ondeugdelijke online webshops.
Uw persoonlijke gegevens worden beveiligd door een SSL certificaat zodat u veilig kunt winkelen bij Shop4SieradenDoos.nl. Naast de beveiliging van uw persoonsgegevens weet u door de SSL certificatie zeker dat u aankopen doet bij Shop4SieradenDoos.nl en niet met iemand anders!

Uiteraard spreekt voor zich dat u bij Shop4SieradenDoos.nl verzekerd bent van een optimale service en correcte orderafwikkeling van uw sieradendoos, leren juwelendoos, horlogebox en/of sieradenboom!

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner