Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Tarifs Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Zakelijk achteraf betalen tot €10.000.

Commandes professionnelles jusqu'à 10 000 €

Zakelijke orders bestaan vaak uit hogere bedragen dan een gemiddelde bestelling van een consument. Voor bedrijven is het ideaal om bestellingen op rekening te betalen. Met de achteraf betaalmethode van Billink geef je het volledige facturatieproces uit handen, zodat ook jouw zakelijke klanten zorgeloos kunnen bestellen bij jouw webshop.

Als enige in de markt heeft Billink een limiet tot €10.000 op zakelijke orders. Krijg je dus veel zakelijke orders binnen die bestaan uit hoge bedragen? Dan biedt de achteraf betaalmethode van Billink uitkomst! Zodra de order is geaccepteerd door onze check staat Billink garant voor het order bedrag en ben jij verzekerd van uitbetaling.

Het kunnen aanbieden van zakelijk achteraf betalen voor orders tot €10.000 zorgt voor zowel conversiestijging als omzetstijging. Het limiet op zakelijke orders geldt voor jouw Nederlandse en Belgische klanten.

Plus d'information?

Calculateur de tarifs

Remplissez notre calculateur de tarifs et découvrez à quel point vous pouvez offrir Billink de manière avantageuse ! Aller à la calculatrice>

Intégrations

Billink a une option d'intégration pour presque toutes les plateformes. Plus d'informations>

Demander un devis

Remplissez le formulaire et nous vous enverrons un devis super compétitif. Citation requise>

  • webshop keurmerk officeel partner