Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Tarifs Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Samen het gewenste doel bereiken.

20 jun 2017 | nieuws | 1 min leestijd

Billink bestormt parcours Mud Masters

Minder modder, maar des te meer zand: op 10 juni deed ons team mee aan Mud Masters in Scheveningen. Met 14 extreem gemotiveerde collega’s trotseerde Billink de slopende obstacles die het parcours rijk was. Een goede manier om onze klant eens echt te leren kennen en een ‘bedrijfsuitje’ om nooit te vergeten!

In een enigszins ambitieuze bui gaven we ons op voor een obstacle run van Mud Masters. “Appeltje, eitje” werd zelfs beweerd. Terwijl onze schoenen zich na twee stappen al vulden met kilo’s zand, en de temperatuur boven de twintig graden piekte, bleek niets minder waar. Door als een team op te treden, help je elkaar om het slopende mentale en fysieke parcours te overwinnen. Met barricades als glijbanen, klimrekken en vangnetten een hele uitdaging om voor elkaar te krijgen. Directeur Roman Berkhout bleek een ware actieheld en trad tijdens race op als mental coach. Een mooie weerspiegeling van Billink als team door met passie, samenwerking en een heleboel doorzetting het gewenste doel te halen.

1 1 | Achteraf Betalen | Billink

Plus d'information?

Calculateur de tarifs

Remplissez notre calculateur de tarifs et découvrez à quel point vous pouvez offrir Billink de manière avantageuse ! Aller à la calculatrice>

Intégrations

Billink a une option d'intégration pour presque toutes les plateformes. Plus d'informations>

Demander un devis

Remplissez le formulaire et nous vous enverrons un devis super compétitif. Citation requise>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner