Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Tarifs Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Beursgenoteerd.

3 dec 2018 | nieuws | 1 min leestijd

Billink genoteerd aan de Nxchange

Billink staat per vandaag, 3 december, genoteerd aan de Nxchange!

Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk vrij te handelen in obligaties van (onder andere) Billink. Billink is het eerste bedrijf dat via Rabo&Crowd en Nxchange geld gaat ophalen. Billink zoekt €700.000 aan investeringen, met een instapprijs van €500 per investeerder.

Het voordeel van de samenwerking moet zijn dat ondernemers via Nxchange toegang krijgen tot een veel grotere groep gevarieerde beleggers, de ‘crowd’.

,,Wij zijn een fintech, dat maakt het voor ons lastig om alles bancair te financieren” zegt Niels de Peuter van Billink. ,,Deze combinatie vonden wij interessant en ik ben dan ook erg trots dat het gelukt is om met Billink als Founding Customer van Rabo&Crowd te gaan starten.”

Rabobank zegt zijn klantennetwerk met ondernemingen te benaderen voor deze alternatieve financiering Rabo&Crowd. Die financiering loopt via een beurs die dag en nacht open is en actuele koersen afgeeft. De bank doet dat in combinatie met een lening of krediet.,,Er is toenemende vraag naar alternatieve financiering in het midden- en kleinbedrijf”, verklaart Marcel Gerritsen, directeur strategie & innovatie van Rabobank Bedrijven de stap. „We denken dat met deze financiering meer projecten van ondernemers doorgaan.” (bron: Telegraaf)

Geïnteresseerd in de mogelijkheden binnen Nxchange? Kijk snel op: https://www.nxchange.com/nl/venue/rabobank/Billink

Plus d'information?

Calculateur de tarifs

Remplissez notre calculateur de tarifs et découvrez à quel point vous pouvez offrir Billink de manière avantageuse ! Aller à la calculatrice>

Intégrations

Billink a une option d'intégration pour presque toutes les plateformes. Plus d'informations>

Demander un devis

Remplissez le formulaire et nous vous enverrons un devis super compétitif. Citation requise>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner