Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Tarifs Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Vanaf dag één was er een klik met Billink.

26 april 2024 | case | 3-4 min leestijd

Sinds 1995 is damesmodezaak El-Vita een begrip in Noord-Brabant. Eigenaar Eddy Smits begon samen met zijn vrouw ooit met één fysieke winkel, maar dit is inmiddels uitgebreid tot vijf winkels en een webshop. Toen we vijf jaar geleden de webshop opstartten, had ik daar nog helemaal geen kaas van gegeten, geeft Eddy toe. Maar één ding wist ik zeker: ik wilde de optie aanbieden om achteraf te kunnen betalen.’ 

 

De beste service

El-Vita is een familiebedrijf dat trendy, vlotte en betaalbare vrouwenkleding aanbiedt in het middensegment We doen veel zelf, klinkt het trots. Van de winkelvloer tot het wegbrengen van spullen, van inkoop tot magazijnwerkzaamheden: we zitten overal met de neus bovenop. Daardoor zijn we allemaal heel betrokken bij de zaak. We weten wat er speelt en wat de consument nodig heeft. Dit stelt ons in staat om de beste service te bieden. 

 

Al doende leert men

Vijf jaar geleden voelde Eddy de noodzaak om de fysieke winkels uit te breiden met een webshop. Je moet natuurlijk met de tijd meegaan. Hoewel ik nog geen ervaring had met webshops, raadde een mede-ondernemer in mijn omgeving Lightspeed aan. Ik heb me volledig ondergedompeld in de wereld van online winkelen en alles geleerd wat er te leren valt. Daarin bekeek ik mijn onderneming kritisch: wat gaat goed en waar liggen kansen tot verbetering? Hoe ervaren klanten ons? Door te beredeneren als een consument, halen we het beste uit ons bedrijf. Zo hebben we met succes een prachtige webshop opgezet! 

 

Achteraf betalen

Vanaf het eerste moment wist ik dat ik de optie voor achteraf betalen wilde aanbieden op de webshop. Bij El-Vita bieden we trendy dameskleding voor een eerlijke prijs. We ontvangen wekelijks nieuwe artikelen. Omdat we onze prijzen laag houden, is een snelle omloopsnelheid van essentieel belang. Door onze klanten de mogelijkheid te geven om achteraf te betalen in de webshop, kunnen we deze omloopsnelheid waarborgen. 

 

Vlot, helder, duidelijk

Hoewel Eddy zeker wist dat hij de optie voor achteraf betalen wilde aanbieden, wilde hij niet over één nacht ijs gaan. Ik vind het altijd belangrijk om verschillende partijen te vergelijken, zodat ik een weloverwogen keuze kan maken. Maar toen ik in contact kwam met Billink, was die keuze snel gemaakt. Het klikte vanaf het eerste moment. Ik kreeg direct de indruk dat zij begrepen hoe het werkt. De communicatie verliep vlot, helder en duidelijk. Zo is het balletje gaan rollen. Wat ik vooral bijzonder prettig vind, is dat ons partnership is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. 

 

Vertrouwen van de klant

Dat vertrouwen is er niet alleen bij Eddy en Billink, maar ook bij de klanten van El-Vita. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Ik vraag hen regelmatig hoe ze bij onze webshop terecht zijn gekomen. Vaak krijg ik te horen dat ze nog nooit van ons hadden gehoord, maar dat ze werden aangetrokken door de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dat is prachtig om te horen. Mensen zijn van nature terughoudend als het gaat om online bestellen, maar doordat wij achteraf betalen aanbieden, wordt die drempel aanzienlijk verlaagd. Daarom ben ik ervan overtuigd dat Billink een toegevoegde waarde heeft voor zowel ons als voor de consument. We hebben er bewust voor gekozen om achteraf betalen aan te bieden via Billink, met als doel het aantal bestellingen te verhogen. 

 

De toekomst

We vinden het heel belangrijk om zowel vooraf als achteraf betalen te faciliteren. Maar we merken wel dat er steeds meer vraag komt naar achteraf betalen, besluit Eddy zijn verhaal. En daarmee hebben we in Billink een goede partner gevonden. Sinds de start van onze samenwerking hebben we veel succes behaald, ook op het gebied van omzet en conversie. In de toekomst hopen we deze groei vast te houden. Onze visie komt overeen met die van Billink: we streven naar een gezonde, duurzame groei als bedrijf. Ik hoop nog vele jaren samen te werken en onze jaarlijkse groei te behouden! 

Deel dit artikel op:

Ook Billink in je checkout?

Bekijk pakketten

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Plus d'information?

Calculateur de tarifs

Remplissez notre calculateur de tarifs et découvrez à quel point vous pouvez offrir Billink de manière avantageuse ! Aller à la calculatrice>

Intégrations

Billink a une option d'intégration pour presque toutes les plateformes. Plus d'informations>

Paquets

Bekijk onze pakketten en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden! Naar pakketten>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner