Billink app.
Billink app.
Achetez maintenant, payez plus tard !
Consument Entreprise
Consument Entreprise
Tarifs Contact
Conservez tous vos achats au même endroit avec 'My Billink app'.

Orderlimiet tot 10k.

17 jan 2019 | nieuws | 1 min leestijd

Partnership tussen Atradius en Billink achteraf betalen

 

Billink maakt zakelijk achteraf betalen mogelijk in Nederland en België in een unieke samenwerking met Atradius, met een gegarandeerde orderlimiet tot €10.000,- per transactie. Afgelopen maand hebben Billink en kredietverzekeraar Atradius de handtekening gezet onder de nauwe samenwerking.

Deze samenwerking ligt volledig in lijn met de sterk groeiende B-to-B markt binnen het E-commerce landschap. Billink tracht als eerste Nederlandse partij in te spelen op een sterke behoefte van ‘achteraf betalen’ binnen de zakelijke (internationale) markt. Met een orderlimiet van 10.000 euro en onze uitstap naar België word een lang verwachte wens van onze Merchants ingevuld.

CCO Laurens Withagen van Billink: ,,Wij verwachten met deze propositie een groep klanten aan te spreken die binnen onze markt nog maar beperkt bediend worden. Met deze propositie hoeven klanten niet meer zelf onnodig betaalrisico te lopen, hoeven onze webshops niet langer een ‘nee’ te verkopen en komt er een snellere cashflow op gang. Uiteindelijk zijn onze webshops de winnaar van dit één-tweetje.”

Natanaël Zijlstra van Atradius over de samenwerking: ,,Dit partnership sluit volledig aan bij onze missie: Aan de hand van een nauwkeurige beoordeling van het debiteurenrisico de groei van klanten ondersteunen. Het MKB vormt de motor van de Nederlandse Economie. Samen met Billink voorzien wij deze motor graag van brandstof”.

Ook Billink in je checkout?

Bereken je tarief

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

Untitled design-High-Quality

identificatie via de vertrouwde omgeving van je bank

Blog Lampgigant

Lampgigant : Le spécialiste de l'éclairage en ligne

Blog WannaHaves Fashion

La success story de WannaHaves Fashion

 

Plus d'information?

Calculateur de tarifs

Remplissez notre calculateur de tarifs et découvrez à quel point vous pouvez offrir Billink de manière avantageuse ! Aller à la calculatrice>

Intégrations

Billink a une option d'intégration pour presque toutes les plateformes. Plus d'informations>

Demander un devis

Remplissez le formulaire et nous vous enverrons un devis super compétitif. Citation requise>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner