Billink app.
Billink app.
Buy now, Pay later!
Consumer Business
Consumer Business
Shop Giveaways Contact
Keep all your purchases in one place with 'My Billink app'.

Betalen met Billink bij: NR. 1 SPECIALIST VOOR ACNE, RIMPELS EN PIGMENTVLEKKEN

Bij De Online Kliniek kun je terecht voor de beste huidverzorgingsproducten (cosmeceuticals) van dit moment. Wij verhelpen huidproblemen zoals acne, rimpels, pigmentvlekken, grove poriën, droge huid, littekens, vette huid en rosacea. Ook zijn wij er voor iedereen die zijn of haar huid mooi, jong en vitaal wil houden.

Op onze webshop (www.deonlinekliniek.nl) brengen wij de beste producten van de beste merken samen. Onze ervaren en gespecialiseerde huidtherapeuten voorzien je daarnaast graag van GRATIS persoonlijk huidadvies zodat jij precies weet welke producten geschikt zijn voor jouw huid. Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp of e-mail of chat met ons via de website!

+316 11 80 79 43 | [email protected]
www.deonlinekliniek.nl

Wist je dat wij ook offline druk bezig zijn met huidverbetering? In onze kliniek in Den Haag (Bankaplein 2) staan we voor je klaar met huidverbeterende behandelingen.

Je kan bij ons terecht voor peelings, TCA en microneedling. Direct een afspraak maken? Bel, WhatsApp of mail ons gerust of boek gelijk een behandeling in via onze website!

+316 11 80 79 43 | [email protected]
www.deonlinekliniek.nl

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner