Winkelstraat Acties & kortingen Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.
Consument Zakelijk

Werken bij Billink.

Bij Billink zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk onderstaande vacatures of lees meer over werken bij Billink.

Onze vacatures

Heb je interesse in een spannende en uitdagende baan bij Billink? Bekijk dan onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie in!

Billink groeit! Het salesteam van Billink is per direct op zoek naar een Senior Business Development Manager voor minimaal 4 dagen per week.
Lees verder

Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan naast je studie? Word Oproepkracht Klantenservice bij Billink!
Lees verder

Billink is er klaar voor de volgende stap. Help jij die te realiseren?
Lees verder

Werken bij Billink

Billink is een jong bedrijf uit Rotterdam, dat dagelijks werkt om online betalen makkelijker, veiliger en succesvoller te maken. Dit doen wij door zowel onze software als ons team continu te verbeteren en jong talent in te zetten. Samen met het team gaan we dagelijks talloze uitdagingen aan en werken we keihard om van Billink achteraf betalen een succes te maken.

Met Billink kunnen grote en kleine bedrijven een extra betaalmethode aan hun webshop toevoegen, door achteraf betalen te faciliteren. Webshops versturen hun product, de klant kan het in alle rust bekijken en betaalt twee weken ná aankoop. Billink neemt het betalingsrisico en zorgt ervoor dat de webshop op tijd betaald wordt. Zo groeit de omzet van de ondernemer en krijgt de klant de tijd om écht overtuigd te raken voor hij betaalt. Een win-win situatie.

Billink: één tool, één team!

Bij Billink werken we allemaal aan één doel. We geloven erin dat elke medewerker het beste in zich naar boven haalt, als hij in een prettige, energieke en respectvolle cultuur werkt.

Daarom werken we in een gezellig team in Rotterdam, waar ook voldoende ruimte is voor ontspanning. Alleen zo kunnen we elke dag weer het beste uit onszelf naar boven halen. Zo hebben we ook een jaarlijks teamuitje en organiseren we elke vrijdagmiddag een gezellige borrel.

Meegroeien in een spannende markt

Spreekt dit je aan? En lijkt het je leuk om Billink te helpen de grootste te worden in de achteraf-betalen markt? Bekijk dan de vacatures op deze pagina of stuur je CV en een motivatiebrief toe.

Laat ons weten waarom jíj graag bij Billink wil werken en wie weet kom je bij ons op gesprek!

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact op!

Of bel 010-4141473