Consument Zakelijk

Hoe Billink achteraf betalen werkt.

Hoe Billink achteraf betalen werkt.

Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, voert Billink een kredietcheck uit. Als die wordt geaccepteerd, wordt je bestelling afgerond en ontvang je een factuur van Billink per email. Deze moet binnen 14 dagen worden betaald. Na het betalen is alles direct afgehandeld. Wordt je aanvraag om met Billink te betalen afgewezen? Dan kun je altijd nog afrekenen met een andere beschikbare betaalmethode of je bestelling afbreken.

Billink in het kort:

 • Betaal alleen voor wat je houdt
 • Ontvang direct je producten
 • Betaal binnen 14 dagen
 • Billink aankoopbescherming
 • Niet goed? Direct geld retour
 • Geen extra kosten

Betalen met Billink in drie stappen:

Kies tijdens het bestellen voor Billink

Bij het afrekenen in de webshop kies je Billink uit als betaalmethode. Rond daarna je bestelling af. In je e-mail ontvang je direct de factuur, met een betaaltermijn van 14 dagen.

Ontvang je bestelling van de webshop

Na het betalen met Billink heb je twee weken de tijd om te wachten op je bestelling, voor je moet betalen. Zijn er problemen met de levering van je bestelling? Dan kun je contact opnemen met Billink voor 14 dagen uitstel. Zo heb je ruim de tijd om te besluiten of je tevreden bent met het door jou bestelde product. Je betaalt alleen voor wat je wil houden!

Betaal de rekening daarna aan Billink

Ben je helemaal tevreden over je bestelling? Dan is het tijd om te betalen. Met de factuur die je per e-mail hebt ontvangen kun je direct je bestelling betalen. Heb je vragen over de factuur of de betaling? Dan kun je altijd contact opnemen met Billink.

Alle voordelen van Billink achteraf betalen op een rij:

 • Betaal pas na 14 dagen
 • Snel en gemakkelijk!
 • Betaal bij talloze webshops met Billink
 • Betaal alleen wat je houdt
 • Profiteer van Billink koopbescherming
 • Geen administratiekosten

Achteraf betalen? Dat kan met Billink!

Handig voor onderweg!

Met ‘achteraf betalen’ bestel je eerst het product en betaal je achteraf binnen 14 dagen. Het is de ideale betaaloplossing voor als je onderweg bent of als je geen reader of creditcard bij de hand hebt.

Billink bij steeds meer webshops

Steeds meer webshops en online winkels bieden de mogelijkheid aan om met Billink achteraf te betalen.

Bestel bij elke webshop

Ben je niet bekend met de webshop of wil je het product eerst zien? Dat kan! Bestel direct en betaal de factuur nadat je overtuigd bent van je aankoop.

Nu ontvangen, later betalen

Zit je even zonder cash maar moet je toch een bestelling doen? Dit kan met Billink! De factuur heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

Billink bescherming

Is het product dat je hebt besteld niet goed? Dan hoef je niet te betalen of krijg je je geld direct weer terug. Billink beschermt consumenten met de Billink bescherming.

Snel en gemakkelijk!

Met Billink betalen kan eenvoudig en met één druk op de knop. Bij de meeste webshops is betalen met Billink zelfs gratis!

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact op!

Of bel 0900 - 04 000 31