Consument Zakelijk

Tarieven achteraf betalen.

Start direct met Billink!

Bij Billink houden we van flexibiliteit. Om die reden werken we niet met abonnements- of implementatiekosten, maar rekenen wij alleen een kleine vergoeding per transactie. Wij rekenen alleen een kleine vergoeding per transactie welke je volledig of deels mag doorbelasten aan de eindgebruiker.

Wil je graag een indicatie van het tarief voor jouw webshop? Vul dan onderstaand onze tarievencalculator in en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden! Wil je liever direct aan de slag? Vraag hier een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct tarief berekenen


Start direct met Billink!

Billink werkt niet met abonnementskosten of implementatiekosten. Wij rekenen alleen een kleine vergoeding per transactie welke je volledig of deels mag doorbelasten aan de eindgebruiker. Tevens ben je bij ons niet gebonden aan een jaarcontract en kan je daarom op ieder gewenst zonder opgave van reden de samenwerking verbreken.

Wanneer je contact met ons opneemt sturen wij je graag een prijsopgave. Daarnaast kunnen wij je een indicatie geven hoeveel conversiewinst je kan verwachten met het toevoegen van de betaalmethode Billink.

Onze tarieven worden altijd per webshop vastgesteld. Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected].