Consument Zakelijk

Tarieven.

Tarieven.

Billink in het kort:

  • Betaal alleen voor wat je houdt
  • Ontvang direct je producten
  • Betaal binnen 14 dagen
  • Billink aankoopbescherming
  • Niet goed? Direct geld retour
  • Geen extra kosten

Start direct met Billink!

Billink werkt niet met abonnementskosten of implementatiekosten. Wij rekenen alleen een kleine vergoeding per transactie welke je volledig of deels mag doorbelasten aan de eindgebruiker. Tevens ben je bij ons niet gebonden aan een jaarcontract en kan je daarom op ieder gewenst zonder opgave van reden de samenwerking verbreken.

Wanneer je contact met ons opneemt sturen wij je graag een prijsopgave. Daarnaast kunnen wij je een indicatie geven hoeveel conversiewinst je kan verwachten met het toevoegen van de betaalmethode Billink.

Onze tarieven worden altijd per webshop vastgesteld. Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected].

Direct tarief berekenen

Via de onderstaande tool kan je snel en eenvoudig de tarieven voor jouw webshop berekenen. Vul de velden in met de juiste info en klik op berekenen. Omdat wij graag samen met jou kijken naar de beste oplossing die Billink je kan bieden, is het getoonde bedrag slechts een indicatie en kan het werkelijke bedrag variëren. Wil je meer weten over onze tarieven, dan kun je onze contactpagina hier invullen. Kan je niet wachten om met Billink aan de slag te gaan? Vraag dan hier vrijblijvend jouw offerte aan!

Vul alle velden in om je tarief te berekenen.