Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Klant worden Blog
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Nieuw partnership Buckaroo en Billink.

Buckaroo en Billink slaan de handen ineen

Met trots kunnen wij aankondigen dat Billink achteraf betalen voortaan ook beschikbaar is via het betaalplatform van Buckaroo. “Met deze nieuwe samenwerking wordt het voor nog meer webshops eenvoudiger om Billink aan te bieden in de check out en kunnen meer consumenten kiezen voor achteraf betalen met Billink”, zegt Daniëlle Bol, CCO bij Billink, over het nieuwe partnership.

Buckaroo bestaat sinds 2005 en biedt merchants de mogelijkheid om het betaalproces in hun webshop zelf samen te stellen. Hiervoor werken zij samen met diverse betaalmerken, waar Billink vanaf nu ook toe behoort. Buckaroo biedt gratis payment plugins aan voor webshops die zijn gebouwd in onder andere Magento, WooCommerce en Lightspeed.

Zowel Buckaroo als Billink staan voor online betalingen op een veilige en makkelijke manier en realiseren dit door middel van innovatieve technische ontwikkelingen. “Door de technisch hele mooie koppeling die Buckaroo en Billink samen ontwikkeld hebben, kunnen bijna alle klanten vrijwel direct live”, zegt CEO van Billink, Frank Waagmeester, over de nieuwe samenwerking.

“Merchants hebben bij Buckaroo de keuze om die achteraf betaalmethode te kiezen die het best bij hen en hun doelgroep past. Buckaroo biedt op het gebied van achteraf betalen een breed scala aan mogelijkheden. Daar hoort Billink absoluut bij en we zijn heel blij met deze hele prettige samenwerking”, concludeert Jeroen Jungerius, Vendor Manager bij Buckaroo.

Meer weten over de samenwerking tussen Buckaroo en Billink? Bekijk dan de website: https://www.buckaroo.nl/oplossingen/betaalmethoden/billink

Meer weten?

Tarieven Calculator

Vul onze tarievencalculator in en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden! Naar Tarieven Calculator>

Integraties

Billink heeft voor vrijwel ieder platform of omgeving een integratiemogelijkheid. Naar integraties>

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je een super scherpe offerte. Offerte aanvragen>