Billink app.
Billink app.
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Contact
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Veilig en betaalbaar autostoeltje kopen van Nania, Disney en Migo

Autostoeltje.nl richt zich op de verkoop van betaalbare en veilige autostoelen voor alle leeftijden.

Wij werken inmiddels al ruim 25 jaar samen met de fabrikant van Nania, Disney en Migo autostoelen en verantwoordelijk voor de gehele Benelux.

Nadat wij vele jaren de autostoeltjes alleen via onze B2B kanalen verkochten, zijn we sinds enkele jaren ook begonnen om een groot deel van ons assortiment direct aan de consument te verkopen. Dit doen we voornamelijk via onze webshop autostoeltje.nl.

De voornaamste rede waarom we hier destijds mee begonnen zijn is omdat wij graag het directe contact met de ouders en opa’s en oma’s willen ervaren. Door dit directe contact en de feedback die we ontvangen zijn we nog beter in staat om onze producten en dienstverlening te verbeteren.

Autostoeltje.nl is een handelsnaam van Ellermeyer Trading B.V. Een echt familiebedrijf dat al vele jaren ervaring heeft met de verkoop van kinderveiligheids producten, waaronder dus autostoeltjes.

Ellermeyer is opgericht in 1948, destijds onder de naam Ellermeijer & Brouwer. Wij vinden onze oorsprong in de automotive techniek, pas in de jaren 70 en 80 werden onze activiteiten uitgebreid de start van de distributie van autoaccessoires, autokinderzitjes en andere mobiliteits oplossingen voor kinderen. Sinds 2018 zijn de distributie activiteiten ondergebracht in een aparte onderneming Ellermeyer Trading B.V. om zo beter op de steeds veranderende behoeftes van zowel klant als consument in te kunnen spelen.

Al onze producten voldoen aan de daarvoor gestelde Europese normen. Daarbij controleren wij continu of deze artikelen verantwoord zijn geproduceerd.

Vanuit Amstelveen werken wij met een klein team van enthousiaste mensen. Meerdere keren per jaar zitten wij bij onze fabrikant in Frankrijk voor product trainingen en om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van alles wat met autostoeltjes te maken heeft.

Onze collectie is continu in ontwikkeling en wordt vaak aangevuld met nieuwe items. Een groot deel van het assortiment is uit voorraad binnen 24 uur leverbaar.

Waarom wij kiezen voor de merken van Nania, Disney en Migo? De reden is eenvoudig. Wij geloven dat een veilige autostoel niet duur hoeft te zijn en dat iedereen die zijn kindje wil vervoeren, een autostoel kan aanschaffen.

Hoe we dit doen?

Door vooral heel veel autostoelen te verkopen. Onze fabriek Team-Tex in Frankrijk produceert ruim 20.000 autostoelen per dag en verkopen deze in meer dan 56 landen. Hierdoor kunnen wij onze kosten laag houden. De autostoelen zijn non-nonsense producten die doen waarvoor ze gemaakt zijn. Uw kindje veilig in de auto vervoeren.

Elk autostoeltje in ons assortiment wordt in Europa ontworpen en geproduceerd. De autostoelen voldoen aan de wettelijke goedkeuringseisen ECE R44/04 en (deels)aan de nieuwe ECE R129 goedkeuringseisen (onder andere i-Size).

Ook wordt er door onze partners en toeleveranciers samengewerkt met het Duitse ADAC om de veiligheid van de kinderzitjes naar een nog hoger niveau te brengen. Onze collectie biedt autostoeltjes voor alle leeftijden, vanaf 0 tot 12 jaar!

In de webshop vindt u alle beschikbare autostoelen. Tevens vindt u regelmatig aanbiedingen van goedkope autostoelen die binnenkort worden vervangen voor een nieuwe collectie.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, dan zijn wij bereikbaar via WhatsApp, Chat of per mail. Wilt u liever eerst even overleggen of advies? Dan staan wij u uiteraard ook telefonisch graag te woord.

Tijdens werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 10.00 – 12.00u en 13.00-16.30u
Tel. +31 (0)85 – 06 00 891.

  • webshop keurmerk officeel partner