Billink app.
Billink app.
Buy now, Pay later!
Consumer Business
Consumer Business
Shop Giveaways Contact
Keep all your purchases in one place with 'My Billink app'.

Ledwereld

Led Wereld is een jong bedrijf dat begin 2016 is opgestart door William Freijters en inmiddels ruime ervaring heeft opgebouwd met Led verlichting. Als gedreven onderneming is onze doelstelling elke klant optimaal te bedienen door goed advies en juiste informatie. Omdat Led verlichting voor veel mensen onbekend terrein is, is het geen overbodige luxe om wat extra te vertellen over de werking en voordelen van Led. Er wordt professioneel advies gegeven op al uw vragen over Led verlichting.

Inmiddels heeft Led Wereld ruime ervaring met het adviseren en ondersteunen van bedrijven die overstappen op Led verlichting. Ons assortiment is afgestemd op de behoeftes die u als bedrijf nodig heeft. Bovendien houden wij al onze producten op voorraad zodat u direct kunt genieten van alle voordelen van Led verlichting.
Waarom u voor Led Wereld zou kiezen?
Snel en professioneel advies, snelle levering en gratis vanaf € 100, 30 dagen herroepingsrecht, sccherpe prijzen, levering uit voorraad.
Led Wereld bedient veel verschillende soorten klanten, van mensen die verlichting in de schuur nodig hebben tot grotere klanten met een bedrijfspand die de keuze hebben gemaakt om over te stappen op Led verlichting. Zoals u ook uit de beoordelingen van het onafhankelijk Feedbackcompany kunt lezen, zijn onze klanten overwegend erg positief met het resultaat.

  • webshop keurmerk officeel partner