Billink app.
Billink app.
Buy now, Pay later!
Consumer Business
Consumer Business
Pricing Contact
Keep all your purchases in one place with 'My Billink app'.

Bescherming bij failliete webshop.

10 jul 2019 | blog | 2 min leestijd

Met achteraf betalen loop je geen risico!

 

De laatste paar jaar is het schering en inslag, webshops die failliet gaan. Het lijkt af en toe wel of de ene na de andere webwinkel omvalt, met duizenden per jaar. Het betreft niet altijd kleinere webshops, denk aan de faillissementen van V&D, Miss Etam, Schoenenreus, MS Mode en Kijkshop.

Dit jaar zijn er ook een aantal grote webwinkels failliet gegaan, zoals Intertoys, CoolCat, Sissy Boy en Op=Op Voordeelshop. Deze week werd bekend dat ook Koopjedeal en Pabo.nl faillissement hebben aangevraagd. Met veel gedupeerde klanten als gevolg.

 

Wij voorkomen dat jij de sjaak wordt!

Heb je besteld bij en al betaald via iDEAL aan een failliete webshop en wacht je op de levering? Dan ben je de pineut. Op het moment dat een bedrijf failliet gaat worden er geen leveringen meer gedaan en wordt het bijna onmogelijk om je geld terug te krijgen. Je kunt altijd een vordering indienen bij de curator, maar je staat achteraan in de rij.

Het is dus verstandig om bij een online aankoop te kiezen om achteraf te betalen. Bijvoorbeeld met de achteraf betaalmethode van Billink. Wij voorkomen dat jij de sjaak wordt! Plaats je een bestelling bij een webshop en kies je om achteraf te betalen met Billink, dan heb je automatisch recht op de Billink Purchase Protection. Andere achteraf betaalmethodes, zoals AfterPay en Klarna, bieden een soortgelijke bescherming. Je ontvangt eerst je bestelling en betaalt pas als je er tevreden mee bent. Mocht je geen contact kunnen leggen met de webshop, dan is een belletje of mailtje naar Billink genoeg. Wij zoeken voor je uit wat er precies aan de hand is. In de tussentijd betaal je natuurlijk niets. Kies voor zekerheid en betaal achteraf met Billink.

Ook Billink in je checkout?

Bereken je tarief

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

Untitled design-High-Quality

identificatie via de vertrouwde omgeving van je bank

Blog Lampgigant

Lampgigant: The online lighting specialist

Blog WannaHaves Fashion

The success story of WannaHaves Fashion

 

More information?

Calculate your rate

Fill in our rate calculator and discover the advantages of Billink! Go to calculator>

Integrations

Billink has an integration option for almost every platform. More information>

Request quote

Fill in the form and we will send you a super competitive quote. Request quote>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner