Consument Zakelijk

Marketing & Communicatie Medewerker.

Marketing & Communicatie Medewerker

Hbo | 32 – 40 uur per week| Rotterdam

€2.200,- tot €3.247,04 per maand o.b.v. 40 uur

De marketingafdeling van Billink – Achteraf Betalen is per direct op zoek naar een Marketing & Communicatie Medewerker voor minimaal 32 uur per week.

Als Marketing & Communicatie Medewerker bij Billink ben je primair verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van onze (vooral online) marketing- en communicatiestrategie. Hierbij ben jij perfect in staat om de wensen en problemen van onze klanten (B2B en B2C) te projecteren op onze producten en diensten en dit vervolgens te vertalen in effectieve uitingen met behulp van passende teksten, toffe visuals, de juiste kanalen (mail, social, persberichten, website content, documenten, etc.). Je vind het leuk om van tevoren na te denken over hoe campagnes het beste gemeten kunnen worden en haalt belangrijke inzichten uit de resultaten om vervolgens de campagne aan te scherpen en zo tot een optimaal resultaat te komen.

Een blik op jouw dag

Rond half 9 loop jij “de Rotterdam” binnen. Op de 34e verdieping aangekomen, groet je iedereen goedemorgen. Dat breng je zo enthousiast over dat de rest er bijna chagrijnig van wordt. Met je kop koffie in de hand, geniet je eerst nog even van het uitzicht. Daarna stroop je je mouwen op en begin je aan je eerste mailtjes en actiepunten van je to-do lijstje.

Om 10 uur heb je een marketingoverleg met de Marketing Manager, Conversie Specialist en Online Marketing Stagiair. Dat komt goed uit, want jij bent vanochtend tijdens het NOS-journaal op een goed een idee gekomen voor een blog dat inspeelt op een nieuwsitem. Het Marketingteam is overtuigd van jouw idee en gezamenlijk wordt besloten hier die dag prioriteit aan te geven om zoveel mogelijk mee te kunnen liften op de nieuwswaarde. Na de meeting ga je direct aan de slag met de blog en bijbehorende social media posts. Om half 1 ga je even lunchen in de skybar, waarna je wordt ingemaakt tijdens een potje Mario Kart met een paar collega’s. In tegenstelling tot je andere vaardigheden, moet je hier nog aan werken. In de middag staat jouw meesterblog online en zet je de Facebook en Linkedin posts klaar voor publicatie.

Jouw profiel:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Marketing of Communicatie;
 • Je hebt kennis van SEO en SEA;
 • Je hebt kennis en ervaring in Social Media Campagnes;
 • Je hebt een goede basis in Photoshop en InDesign.
 • Ondernemend: je komt proactief met ideeën, weet anderen hiervan te overtuigen en kan de stap naar uitvoer ervan zelf maken;
 • Creatief: je kunt boodschappen op een leuke manier in tekst en beeld vatten;
 • Analytisch sterk: je denkt van tevoren na over het meetbaar maken van marketing acties en rekt vervolgens de juiste conclusies uit de verzamelde data om resultaten te verbeteren;

Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven van Nederland;
 • Een leuk salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Gezellige collega’s;
 • Een toplocatie met uitzicht over Rotterdam;
 • Ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een energieke en ambitieuze werksfeer waar het motto “work hard, play mariokart” geldt;
 • Informele werksfeer, gezellige bedrijfsfeesten en vrijdagmiddagborrels.

Billink

Billink is een jonge en innovatieve organisatie welke zich focust op achteraf betalen binnen de e-commerce markt. Zij heeft zich de afgelopen 7 jaar geprofileerd als flexibel, meedenkend en creatief. Inmiddels heeft Billink het vertrouwen gewonnen van diverse gerenommeerde e-commerce partijen. Dit uit zich door de geheel naar eigen wens in te richten workflows, processen, acceptatiecriteria, acceptatiegraad en werkwijze. Billink streeft ernaar samen met haar business partners een optimaal rendement te halen uit deze populaire betaalmethode.

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR bij Billink: [email protected]. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Ingrid Holthuis, HR Officer.

Bijzonderheden

Het opvragen van referenties is een vast onderdeel van onze selectieprocedure. Daarnaast is bij indiensttreding het overhandigen van een VOG verplicht. 

Meer informatie over Billink? Bezoek onze website www.billink.nl. Ons kantoor ligt naast metrostation Wilhelminaplein en is daarom gemakkelijk per OV bereikbaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact op!

Of bel 010-4141473