Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Business Development Manager bij Billink!.

Home →  Werkenbij → Business Development Manager

Business Development Manager

HBO werk- en denkniveau | per direct | full-time | Thuiswerken/Rotterdam

 

Over Billink

Billink bestaat inmiddels 10 jaar en blijft onafgebroken één van de snelst groeiende Fintech bedrijven van Nederland. Zowel in 2021 als in 2022 zijn we door Emerce uitgeroepen tot de beste betaalmethode en ook op Trustpilot krijgen we van onze bijna 2 miljoen gebruikers de hoogste score van alle betaalmethodes met 4.8/5 sterren. De afgelopen jaren hebben we keihard aan ons product gewerkt. Zo worden onze iOS en Android apps dagelijks door duizenden klanten gebruikt, verwerken we inmiddels miljoenen transacties en doen we dit voor ca. 3000 webwinkels! We werken met het gehele team dagelijks keihard om de beste van Nederland te blijven én om de populairste (achteraf) betaalmethode van Nederland te worden!

Sales bij Billink

Het sales team is verantwoordelijk voor het aan brengen van nieuwe klanten (voornamelijk webshops) en het onderhouden van de klantrelatie. Naast het verkopen van onze mooie oplossingen is het sales team binnen Billink ook essentieel in het sturen van de strategische (door)ontwikkeling van onze producten. Door de snelle ontwikkelingen in de e-commerce ben je als onderdeel van het sales team als het ware de voelsprieten van Billink. Door de gesprekken met merchants komen regelmatig nieuwe gave ideeën en oplossingen op tafel waar, na het presenteren van een strakke interne businesscase, het product en marketingteam mee aan de slag kunnen om ons productaanbod verder uit te breiden.

Dit ben jij

Je bent een gedreven commercieel netwerker met een gestructureerde aanpak en natuurlijke drive om te closen. Ervaring met prospecting, new business sales en consultative selling binnen de e-commerce vinden we belangrijk. Je bent gewend om met targets te werken en op een analytische manier met gebruik van de slimste sales tactieken een eigen plan op te stellen om die doelen te behalen. Je vindt het heerlijk om events af te gaan en daar te netwerken. Je bent altijd uit op een deal en neemt geen genoegen met een ‘nee’. Je duikt aan tafel graag de diepte in, maar zorgt tegelijkertijd dat alles bijdraagt aan die deal. Intern weet je iedereen mee te krijgen in je ideeën en presenteert die in een businesscases waar je nog een puntje aan kunt zuigen.

Kerncompetenties die we op hoge waarde schatten

Proactief, actiegericht en een ras-optimist. Een gestructureerde doorzetter met goed reflectievermogen en een zelfkritische houding. Uiteraard communicatief zeer sterk, niet alleen aan tafel maar ook in de opvolging.

 

Functievereisten

 

Wat verwachten we van jou?

Relevante ervaring en een netwerk in de e-commerce vinden we belangrijk. Het aantal jaren ervaring en welke opleidingen je gedaan hebt vinden we minder boeiend. We hopen vooral dat je oprecht enthousiast wordt van de hierboven omschreven uitdaging en dat je vingers jeuken om hier jouw eigen draai aan te geven.

Wat mag je van ons verwachten?

Een plek binnen een enorm enthousiast team waar je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf te zijn en met je ideeën aan de slag te gaan. Verder uiteraard gezellige vrijmibo’s, uitjes en een heel ontspannen werksfeer. Als de klik er is dan komen we er voor wat betreft de arbeidsvoorwaarden wel uit.

Sollicitatieprocedure

We willen gaan voor een lange termijn commitment van beide kanten. Daarom vliegen we het sollicitatieproces zorgvuldig en op individueel vlak aan en blijft deze vacature openstaan tot we de juiste match gevonden hebben. Grofweg ziet dit proces er als volgt uit:

Ronde 1: Eerste kennismakingsgesprek bij ons op kantoor

Ronde 2: Tweede verdiepende gesprek en een competentie test die je vanuit huis kunt doen

Ronde 3: Businesscase rond new-business incl rollenspel

 

Enthousiast geworden en vind jij je terug in onze cultuur?

Solliciteer dan nu via deze link

Je kunt jouw sollicitatie richten aan Thomas van Doorn. Voor overige vragen: neem gerust contact op met mij via [email protected]

Let op! Sollicitaties worden dagelijks bekeken, dus solliciteer zo snel mogelijk!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen of wil je meer weten?

NEEM CONTACT OP!

Of bel 010-4141473

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner