Winkelstraat Acties & kortingen Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.
Consument Zakelijk

Chief Commercial Officer (CCO).

Chief Commercial Officer

Chief Commercial Officer (CCO)

Per direct | 32-40 uur | Rotterdam

De uitdaging

Billink staat al enkele jaren in de top 20 van snelstgroeiende fintech bedrijven van Nederland. Met inmiddels meer dan 2 miljoen gebruikers, een toekomstvisie gericht op klanttevredenheid, innovatie en supersnelle integratie als achteraf betaaldienstverlener, zijn wij toe aan een nieuwe stap.

Wij zoeken een CCO die ons fantastische (al zeggen wij het zelf, maar de ratings op trustpilot, 4,7/5 en feedback van klanten liegen er niet om) product en bedrijf verder kan vermarkten dan wat wij nu zelf kunnen. Het is aan jou de taak om de afdeling sales te professionaliseren en ons product samen met marketing beter bij webwinkels bekend te maken. 

Wat ga je doen?

Je bent eindverantwoordelijk voor de groei van Billink en hebt een enorme ondernemersdrive om een succes te maken van het product. Als CCO denk je mee aan de strategie, richting en toekomst van ons bedrijf in ons Directieteam (bestaande uit CEO / CCO en een onderliggend management team (operationeel / financieel / it)). Je bent constant in staat om te wisselen tussen strategie, tactiek en executie. Samen met je team probeer je doelen op te stellen en te bereiken. Je hebt een wervings budget om de afdeling verder op te schalen.

Je rapporteert samen met de CEO aan de aandeelhouders (serial entrepreneurs) die jou willen begeleiden en vooral de vrijheid en vertrouwen willen geven om er een succes van te maken. Met het marketing team zorg je voor genoeg aanvragen voor jouw sales afdeling zijn en met jouw sales afdeling zorg je ervoor dat mensen onze propositie goed begrijpen en daar gebruik van willen maken. 

Kortom:

 • Je brengt een nieuwe visie omtrent Commercie binnen bij ons bedrijf en gaat dit uitvoeren;
 • Je zorgt dat de juiste mensen op de juiste plek zitten om een succes te maken;
 • Je zorgt voor duidelijke en realistische doelstellingen en zorgt via een monitoringssysteem dat je team de doelstellingen haalt;
 • Je leidt, coacht, daagt uit en zorgt voor constante verbeteringen bij je teamleden;
 • Je energie zorgt voor positiviteit en een groei in het bedrijf;

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal 7 jaar ervaring in Sales Management / CCO, het liefst in een dynamische e-commerce omgeving;
 • Ervaring in de B2B e-commerce is een dikke pré
 • Je hebt interesse in de dienstverlening van Billink en maakt je productkennis gemakkelijk eigen;
 • Je brengt genoeg positieve energie mee om de afdeling verder te laten groeien;
 • Je kunt vloeiend Nederlands en Engels schrijven en praten;
 • Je hebt een can do mentaliteit met een constant oog voor verbeteringen aan processen en mensen;
 • Je bent analytisch sterk en kunt zowel in kwalitatieve als in kwantitatieve analyses je weg vinden;
 • Je weet zelf wat het closen van grote accounts inhoudt;
 • Je bent in staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Billink

Billink is de best beoordeelde betaalmethode van heel Nederland met de grootste flexibiliteit op IT gebied. Máár wij leunen nog niet achterover, want wij gaan door tot we de grootste speler van Nederland worden op het gebied van achteraf betalen, middels onze unieke B2B propositie, de flexibiliteit, onze kennis over risk management en de scherpste tarieven die we hierdoor kunnen aanbieden. 

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR bij Billink: [email protected] Je kunt jouw sollicitatie richten aan Ingrid Holthuis, HR Officer. 

Bijzonderheden

Het opvragen van referenties is een vast onderdeel van onze selectieprocedure. Bij indiensttreding is het overhandigen van een VOG verplicht. Meer informatie over Billink? Bezoek onze website www.billink.nl. Ons kantoor ligt naast metrostation Wilhelminaplein en is daarom gemakkelijk per OV bereikbaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Soort dienstverband: VoltijdHeb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact op!

Of bel 010-4141473